Ивайло Ангелов Иванов е обявен за народен представител в 49-ото

...
Ивайло Ангелов Иванов е обявен за народен представител в 49-ото
Коментари Харесай

ЦИК: Ивайло Иванов е обявен за депутат в 49-ото НС от ПП-ДБ

Ивайло Ангелов Иванов е разгласен за депутат в 49-ото Народно заседание от листата на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ в Тринадесети избирателен регион – Пазарджишки. Това се показва в решение на Централната изборна комисия (ЦИК).

 

В решението се прецизира, че с писмо от 8 май м.г. Росица Кирова, ръководител на Народното събрание, уведомява ЦИК, че националният представител Петя Ставрева Ставрева, определена от листата на коалиция „ Продължаваме промяната – Демократична България “ в Тринадесети избирателен регион – Пазарджишки в 49-ото Народно заседание, е умряла. По изложеното и по отношение на член 72, алинея 1, т. 4 от Конституцията на Република България ЦИК следва да разгласи за депутат идващия в листата претендент.

 

Заради измененията в конституцията депутатите от 49-ото Народно събрание са към момента настоящи и по тази причина мястото на Ставрева следва да бъде заето от различен. 

 

След кратко боледуване ни напусна председателят на политическа партия " Обединени земеделци " Петя Ставрева, депутат в 49-ото Народно заседание от 13-и Многомандатен изборен регион, град Пазарджик, оповестиха от пресцентъра на групировката на 6 май.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР