Ивайла Бакалова вече е започнала подготовка за сватбата си. Миската,

...
Ивайла Бакалова вече е започнала подготовка за сватбата си. Миската,
Коментари Харесай

Опаричи се? Бакалова перчи пръстен с брилянт за 30 бона, пръска тлъсти пачки по сестра си за апартамент в...

Ивайла Бакалова към този момент е почнала подготовка за сватбата си. Миската, която към този момент избира да не дава доста публичност на щастието си в любовта, е предприела най-важната стъпка за всяка бъдеща младоженка – издирването на рокля, написа " Уикенд ".

Ивайла към този момент обиколила бутици в Лондон и Дубай , и се спряла на няколко хрумвания за тоалета си. Още обаче се колебаела дали да не разпореди осъществяването на тоалета си на роден дизайнер и с това да спести някой и различен лев.
Пресметливостта на бъдещата булка по никакъв начин не е изненадваща. Ивайла постоянно се е опитвала да живее комфортно, само че не и в разточителство. Миската е израснала в тежки времена и знае цената на парите. За това и доста мразела, в случай че живее на заеми и в задължения. „ Имам един прекрасен живот, само че никога не мога да заявя, че разходвам милиони ”, шегувала се е не един път с ситуацията си хубавицата.

Изпотрошената след злополука моделка Кристин пусна СНИМКА от болничното заведение - краката й са в бинт, а тя...
Навярно за това и пословичната свидливост на бъдещия й мъж - ресторантьора Веселин Денков, прочут с прякора Веско Брадата, не я нервира изключително доста . Бизнесменът се слави измежду родния елит като същински скъперник, което не рядко става причина за смешки по негов адрес. Бакалова обаче имала напълно разнообразни визии за държанието на обичания си мъж, които не отговаряли на обвиняванията на останалите. Според нея той просто не обичал да парадира както други със средствата си, а да ги употребява рационално .
Този ориенталски способ да се харчи показно е характерен за нашите ширини, само че не и за добре възпитаните и в действителност богати хора в чужбина. Там такова парадиране с марки, коли и къщи просто няма. Животът се мери с разнообразни неща от това какво сме си купили от бутиците и за какъв брой. Човекът до мен въобще не е свидлив ”, пази философията си Бакалова.
Освен това миската за пръв път в живота си не се усещала като нечий трофей. Бъдещият й брачен партньор се държал с нея като че ли тя самата е бизнес дама, еманципирана жена и няма потребност някой да я дундурка като пластмасова кукла по курорти и бутици. Оценявал интелекта и упоритостите й, а и не роптаел против желанието й да е независима и да продължава да работи за своите лични планове.

Синоптичката Нора Шопова жули уиски преди тежък изпит, до чашата си подреди... (СНИМКА)
Това е смисълът на едно пълноценно партньорство – а не когато единият от двамата приема, че е повече от другия поради моментни финансови благоприятни условия. Парите не са нищо повече от запаси, с които да си осигуриш улеснения и повече благоприятни условия да правиш това, което обичаш. Но в никакъв случай през живота ми те не са ми били самоцел и няма да станат ”, продължава изводите си Ивайла.
Разбира се, че мъжът, с който ще сътвори семейство, може да си разреши да я глези, не е загадка за никого. Само пръстенът, който свети на ръката на Бакалова като знак на любовта му към нея, е за 30 хиляди евро . Бижуто е италианска направа и е от един огромен безценен камък, наобиколен от десетки дребни камъни . Понеже било много охолно и миската се тормозила, че може нещо да му се случи, когато го носи в България, съвсем никой у нас не го е виждал. На фотосите си в обществените мрежи пък тя се опитвала да го прикрива, с цел да резервира новината за щастието в любовния си живот колкото се може повече време.
Факт е обаче, че сега Ивайла е на крилете на любовта и напоследък съвсем не работи, а се радва на обиколки по света. Брокерските й задължения в Дубай много намалели, само че пък пред миската се отворила друга опция. Тя решила да направи малко пари, като свърши услуга на сестра си Божидара .

Суета завладя Деси Банова - бъдещата майка се подмладява със злокобен " вампирски " лифтинг
Близначката си търсела дом, в който да се реалокира в Лондон . Всеизвестно е, че цените в английската столица са изключително високи и услугите на брокерите са добре платени. Ивайла поела уговорката да я съветва в избора й на жилище, а с това се надявала да получи и комисиона от евентуалните продавачи. Никак обаче не давала тип на човек, който зависи напълно от тези пари.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР