Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда

...
Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си дъщеря Рая. Тийнейджърката вече разхожда
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова тунингова щерка си

Ивайла Бакалова тунингова 16-годишната си щерка Рая. Тийнейджърката към този момент разхожда бухнал силиконов бюст, видя Lupa.bg. Само допреди няколко месеца момичето бе плоско в унисон с възрастта си, само че „ грешката” към този момент е поправена.
Последните снимки на Рая потвърждават интервенцията - на тях момичето гледа да покаже новата си облага.



На кадър по бански ясно си личат прелестите й. Тийнейджърката е с фигурата на красивата си майка – висока, стройна, слаба, само че без бюст, е към този момент е трансформирала това. Макар Бакалова да е изцяло естествена, към момента не се е възползвала от пластичните хирурзи и даже постоянно да се демонстрира без грим, то щерка й още от в този момент залита по модата със силикона. Момичето навърши тъкмо 16 години, а интервенцията е направена преди няколко месеца.


Рая е плод на любовта на „ Мис България 2001” с предприемача Румен Гайтански – Вълка. Малко откакто завоюва короната за най-красива българка, тя се залюби с един от най-богатите столични бизнесмени и бързо, бързо му роди дете.
Таткото не може да откаже нищо на наследницата си, също като майка й. Така със единодушието на родителите си, дребната Гайтанска се е обзавела с импланти. Причината – още е малолетна и за такава операция се изиска позволение от родителите.
Силиконовите прелести са съобразени с нежната й фигура. Най-вероятно е сложила по 300 кубика във всяка гърда, тъй като стоят повече от естествено. Oперацията е осъществена в чужбина, при опитни хирурзи. Рая е едвам на 16 години, само че към този момент има всички данни за манекенка – висока, слаба и доста фотогенична. Като всички тийнейджърки, постоянно пуска селфита в обществените мрежи, от които е явно, че има нюх към позирането, само че не демонстрира мераци да стане манекенка като известната си майка, а по-скоро желае да е актриса.

Щерката на някогашната „ Мис България “ и предприемача Румен Гайтански посещаваше едно от най-скъпите и елитни учебни заведения в Дубай, където живееше със своята майка. В началото животът в азиатската страна бе харесал на Рая, само че с времето огромните дистанции, които трябвало да изминава, с цел да отиде на учебно заведение, почнали да й тежат и преди година се реалокира в лицей в Лондон. Живее там, на интернат, само че постоянно се връща в България, откъдето и се е повлияла за модата с изкуствените гърди още преди навършването на пълнолетие
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР