Ивайла Бакалова стяга сватба с 13 години по-възрастният от нея

...
Ивайла Бакалова стяга сватба с 13 години по-възрастният от нея
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова се стяга за сватба!

Ивайла Бакалова стяга женитба с 13 години по-възрастният от нея ресторантьор Веселин Денков, прочут с прякора Веско Брадата.

Напоследък Ивайла прекарва повече време в България, зарязвайки бизнеса си с недвижими парцели в Дубай. Оказа се, че повода е бъдещата женитба с Брадата, притежател на един от най-известните заведения за хранене в София.

В момента с изключение на заведения за хранене, милионерът разполагал с жилища в Дубай, на една ръка разстояние от хотела „ Бурж ал Араб “, който краси всички картички и пейзажи на емирството.



Говори се, че връзката им е от 2016-а, когато двамата бяха в Сен Тропе с другари. Следващата година даже се появиха подозрения, че миската е бременна. Съдейки по настоящите й фотоси обаче, това са по-скоро безпочвени клюки. Така или другояче сега двамата считали да скрепят любовта си с автограф.



Говори се, че Ивайла ще заложи на рокля на роден дизайнер, а двойката ще употребява услугите на сватбената организация, провела тържеството на Николета Лозанова и Божинов, написа „ Уикенд “.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР