Ивайла Бакалова се яви в прокуратурата на разпит. По-рано в

...
Ивайла Бакалова се яви в прокуратурата на разпит. По-рано в
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова на разпит в прокуратурата

Ивайла Бакалова се яви в прокуратурата на разпит. По-рано в сряда шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев разкри, че някогашната манекенка е основен очевидец по делото " Барселонагейт ". 
 Ивайла Бакалова
Ивайла Бакалова е основен очевидец по делото „ Барселонагейт ”. Тя ще бъде разпитана през днешния ден и съгласно мен тя знае всичко по проблема. Това съобщи шефът на Антикорупционния фонд Бойко Станкушев по.
 Ивайла Бакалова
„ Тя познава хора, които са навързани най-отвътре с този случай ”, добави той. Според Станкушев някогашната манекенка би трябвало да каже истината и съдът да даде ход на делото.
 Ивайла Бакалова
Във вторник вечерта Софийска градска прокуратура предложи на основния прокурор на Република България да внесе стимулирано искане до Народното събрание за предоставяне на позволение за възбуждане на наказателно гонене против Бойко Борисов, някогашен министър-председател и народен представител в 49-то Народно заседание.
 Ивайла Бакалова
Предложението е направено по отношение на досъдебно произвеждане, известно в медиите като „ Барселонагейт “, по което са събрани доказателства по смисъла на член 219 Наказателно-процесуален кодекс за осъществено закононарушение по член 253 Наказателен кодекс от народния представител (пране на пари), оповестиха от държавното обвиняване.

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР