Ивайла Бакалова показа коремче, което някои от почитателите ѝ решиха,

...
Ивайла Бакалова показа коремче, което някои от почитателите ѝ решиха,
Коментари Харесай

Бременна ли е 40-годишната Ивайла Бакалова?

Ивайла Бакалова сподели коремче, което някои от феновете ѝ взеха решение, че може и да е бременно. Винаги прелестната Мис България 2001 се появи на разположение с половинката си Веселин Денков на сватбата на колежката си Роси Черногорова и показва любопитните си форми, само че не разяснява дали в действителност чака бебе.

На празненството някогашната миска бе с черна прилепнала по тялото рокля, която ясно разказва извивките ѝ. Под роклята не остана прикрито тъкмо коремчето на хубавицата, което провокира шушукания в общественото пространство, че моделката е бременна, тъй като не наподобява най-логично да е качила някое килце тъкмо в тази област, написа „ Телеграф “.



Ивайла Бакалова е майка на 19-годишна щерка, Рая, плод на любовта ѝ с Румен Гайтански - Вълка. Рая Гайтанска приключи междинното си обучение предходната година, а събитието беше маркирано с величествен бал в заведението на настоящата половинка на моделката Веселин Денков.

Денков и Бакалова имат връзка от няколко години, която мина през редица тествания, настояват всемирски хроникьори. Весо Брадата, както е прякорът на предприемача, бе арестуван през 2020 година и до през днешния ден е с гривна за следене и мярка домакински арест.

Бакалова пък се трансформира в най-ревностния бранител на обичания си и мина през всичко единствено да извади доказателства за неговото оневиняване. Коментарите са, че е доста евентуално двамата да са решили най-сетне да скрепят връзката си с общо дете. Миската е на 40 години
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР