Иванка Тръмп ще бъде специален гост на събитието CES 2020

...
Иванка Тръмп ще бъде специален гост на събитието CES 2020
Коментари Харесай

Очаква се Иванка Тръмп да бъде на CES 2020

Иванка Тръмп ще бъде специфичен посетител на събитието CES 2020 през януари като водещ представител в панел с ръководителя на Асоциацията за потребителски технологии Гари Шапиро, съгласно документи, прегледани от известния софтуерен портал CNET, благосъстоятелност на американската телевизия CNET. Иванка ще взе участие в всеобщото софтуерно комерсиално ревю, въпреки и към момента да не е оповестила обществено проекта, нито да има някаква медийна интензивност или удостоверение от страна на Доналд Тръмп или самата нея.

Както евентуално знаете, CES е едно от най-влиятелните търговски изложби в света на технологиите, една естрада, на която компании като Гугъл, Фейсбук, Amazon и Apple, тоест водачите на Силициевата котловина, ще показват най-новите си технологии, разработки и артикули на бял свят, още преди да са потегли ли по пазара. Ако ви прави усещане, подчертаваме на Apple – през 2020 за първи път от съвсем 30 години насам Apple ще бъде част от ревюто. Конгресът ще се организира в Лас Вегас през януари.

Иванка Тръмп изигра съществена роля в постигането и въвеждането на редица технологии в Белия дом, като зае позиция на изпълнителния шеф на Гугъл Сундар Пичай при оповестяването на самодейността за софтуерни работни места през октомври и придружи визитата на президента в индустриалните бази и уреди на Apple през месец ноември.

Не е ясно какво ще разисква Тръмп с Шапиро по време на CES 2020, само че диалогът е ориентиран за сряда, 8 януари в 15.00 часа, съгласно изтекли записи, прегледани и оценени от CNET.
CTA не отговори на искане за коментар. Белият дом отхвърли настояването за коментар.
CES също качи URL адрес на сурогат за своите основни изявления в четвъртък вечер, който включи „ Иванка Тръмп “ като поток онлайн. Кодът на страницата отбелязва потоците онлайн като „ Цялото видео наличие CES 2020 “. Страницата беше свалена след публикуването на тази история. Иванка Тръмп ще бъде показана на CES 2020 през януари като водещ оратор в панел с ръководителя на Асоциацията за потребителски технологии Гари Шапиро, съгласно документи, прегледани от CNET. CTA, която взе участие в всеобщото софтуерно комерсиално ревю, към момента не е оповестила обществено диалога с дъщерята на президента Доналд Тръмп и старши консултант.

Тръмп няма да бъде единственият член на администрацията на президента, който ще се появи на CES: Секретарят по превоза на Съединени американски щати Илейн Чао бе оповестена за един от водещите лектори на конференцията за 2020 година Тя имаше основна тирада и на събитието през 2019 година

Иванка Тръмп е основна фигура в администрацията на Доналд Тръмп във връзка с технологиите, присъединявайки се към полемики с ръководители от Microsoft, Гугъл, IBM, както и на съвещания в консултативния съвет с изпълнителния шеф на Apple Тим Кук.

В предишното Шапиро се изказваше против комерсиалната война на администрацията на Тръмп с Китай, аргументирайки се, че налагането на ембарго, спомагателни финансови усложнения и мита ще навредят изцяло на потребителите в Съединени американски щати, а мощният акцент на комерсиалните разногласия върху софтуерната и Ит промишлеността, могат да навредят на производителите на чипове в Съединени американски щати, което от своя страна да се трансформира в затруднение номер едно при производството на всякаква битова и потребителска електроника, както и при обслужването на потребностите на бита и промишлеността. Освен това, разногласията е изцяло допустимо да разстроят 5-годишните проекти за разпространяване и осъществяване на технологиите, които страната има. През август Шапиро съобщи, че цените против Китай са „най-голямата икономическа неточност от Черния четвъртък от 1930 година насам“.

„Вместо да направи Америка велика още веднъж, президентът употребява цени и митнически наказания, с които да повтори една икономическа неточност отново“, споделя Шапиро в своя коментар в декларацията от август.

По време на надпредаварата на Доналд Тръмп за Белия дом през 2015 година и 2016 година Шапиро също се опълчи на Тръмп, който преди президентската си позиция е прочут като бизнесмен и вложител в недвижими парцели. В анализационна обява от 24 юли 2015 година, единствено 38 дни откакто Тръмп разгласи, че ще се кандидатира за президент, Шапиро написа, че „всякакво почитание или любов, които съм имал към Доналд Тръмп изцяло и дефинитивно се изпариха“.
Коментарите на Шапиро пристигнаха главно след забележките на Доналд Тръмп към имигрантите и военната работа на сенатор Джон Маккейн.
„Що се отнася до мен, няма да организирам срещи в или да навестявам някоя благосъстоятелност на Тръмп или даже да виждам телевизионни излъчвания на Тръмп, до момента в който той не се откаже от президентската конкуренция и се извинява на тези, които е клеветил“, съобщи Шапиро в обявата.

Президентът на CTA написа други изявления в блога против Доналд Тръмп, в това число един през 2016 година, където той разгласява: „ Америка и Републиканската партия са по-големи от Тръмп. Можем и би трябвало да се оправим по-добре “.

След избирането на Тръмп наподобява, че Шапиро се загрява с основния пълководец и неговата администрация.

През 2017 година Шапиро написа оп-ед за американския фен, като назова Иванка Тръмп „ феминистката, съобразена с бизнеса, от която се нуждаем в Белия дом “. CTA също се причисли към „ Залогът на служащите в Америка “ на Белия дом, който има за цел да добави към 392 000 нови благоприятни условия за образование на служащи в Съединени американски щати до 2024 г.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР