Иванка Тръмп съобщи, че ще сложи край на дейността на

...
Иванка Тръмп съобщи, че ще сложи край на дейността на
Коментари Харесай

Иванка Тръмп закрива модната си марка

Иванка Тръмп заяви, че ще постави завършек на активността на своята марка облекла, обувки и аксесоари, чието развиване беше лимитирала, с цел да избегне спорове на интерес с длъжността си на консултант в Белия дом, съобщи Франс прес.

След повишаване на продажбите през 2016 година с помощта на акцията за президентските избори, марката пострада от избирането на Доналд Тръмп и редица вериги магазини взеха решение да се откажат от нея, предава Българска телеграфна агенция.

" След 17 месеца във Вашингтон не знам дали някой ден ще възобновя тази активност, само че знам, че до второ разпореждане вниманието ми ще е върху това, което върша тук. Това е единственото вярно решение за моя екип и моите сътрудници ", се споделя в изказване на Иванка Тръмп.

Марката " Иванка Тръмп " бе стартирана в настоящия си тип през 2014 година в партньорство с компанията " G-III Apparel Group ", която създава и доставя облекла и аксесоари.

Марката е позиционирана в сегмента на междинната гама, на налични цени и е направила оборот от 47,3 милиона $ във финансовата година 2016/2017, която завърши през януари 2017 година

След избирането на татко й и назначението й като консултант в Белия дом, Иванка Тръмп резервира мажоритарното си присъединяване в марката, само че я трансферира в концерн, с цел да понижи рисковете от спор на интерес.

В декларация от март 2017 година това присъединяване се прави оценка на над 50 милиона $, а приходите за изтеклата година са в графата от един до пет милиона $.

След встъпването в служба на Доналд Тръмп редица вериги магазини, измежду които Нордстром и Нейман Маркус в Съединени американски щати и Хъдсън Бей в Канада взеха решение повече да не продават артикули, носещи името на дъщерята на президента на Съединени американски щати.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР