Иванка Тръмп не си губи времето и няма смисъл да

...
Иванка Тръмп не си губи времето и няма смисъл да
Коментари Харесай

Къде е новият имот на Иванка Тръмп

Иванка Тръмп не си губи времето и няма смисъл да се тормозим за това какво ще прави, откакто не е част от президентската институция на Съединени американски щати. Тя и брачният партньор й Джаред Къшнър преди малко са станали притежатели на апетитно парче земя на " частния " остров Индиан Крийк край Маями.

Според информацията на Page Six, семейство Къшнър е купило имот номер 4 с повърхност към 7 декара, който е разграничен на 41 жилищни имота. Стойността на парцела е 31.8 милиона $, които двойката е платила на Хулио Иглесиас.

Макар сега да е гола земя, мястото предлага доста благоприятни условия за Иванка - тя би могла да го трансформира или в крайбрежен дом или в капиталов план. Парцелът разполага и с 60 метра частна плажна линия.

Така семейство Къшнър стават " съседи " с Адриана Лима, милиардерът Карл Икан, нидерландския предприемач Геерт-Ян Бакер, които са притежатели на парцели в " Милиардерския бункер ", както е прочут Индиан Крийк.
 Снимка 406725

Островът разполага със лична частна полиция, както и 24-часова брегова защита. Иванка и Джаред могат да са спокойни за сигурността си, до момента в който резервират и първокласния си апартамент в Манхатън, както и вилата в Ню Джърси наоколо до голф игрището на сегашния президент.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР