Иванка Тръмп направи всичко възможно, за да впечатли кралското семейство

...
Иванка Тръмп направи всичко възможно, за да впечатли кралското семейство
Коментари Харесай

Иванка Тръмп с тоалети за над 22 000 долара по време на визитата в Обединеното кралство

Иванка Тръмп направи всичко допустимо, с цел да впечатли кралското семейство по време на визитата си в Обединеното кралство, дружно с татко си - президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп, и брачната половинка му Мелания. Само за три дни президентската щерка е сменила тоалети с обща стойност надхвърляща 22 000 щатски $. Една от най-скъпите визии, с които Иванка се появи на приема в Бъкингамския замък на 4 юни, беше роклята на Каролина Херера за 10 990 $. Тя бе дълга до земята, с копчета начело до талията. Тоалетът Иванка бе съчетала с перли, а косата ѝ бе прибрана обратно.

Следващият си безценен тоалет наследницата на Тръмп носи при визитата в Уестминстърското абатство по-рано същия ден. Той се състоеше от плисирана пола с дължина малко под коляното, сако с копчета и бухнали ръкави, съчетани с необятен колан с кристали. Облеклото бе дело на една от обичаните дизайнерйки на Кейт Мидълтън - Алесандра Рич, и Джанвито Роси, а цената му е към 4500 $.

Макар че Иванка участваше единствено в някои събития от формалната аудиенция на американската делегация във Англия на 3 и 4 юни, тя дойде в Лондон ден по-рано, с цел да посети музея " Виктория и Албърт ". Там дъщерята на Тръмп отиде с другарка и показа своя фотография в Instagram, на която е със жълта рокля Les Rêveries с флорални претекстове, струваща единствено 648 $.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР