Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за

...
Иванка Тръмп говори по време на ежегодното търговско изложение за
Коментари Харесай

Всички говорят за костюма на Иванка Тръмп

Иванка Тръмп приказва по време на годишното комерсиално ревю за битова техника в Лас Вегас. За събитието дъщерята на американския президент Доналд Тръмп избра костюм в мрачно райе с необятни бели ревери и бели копчета. Бизнес имиджът и беше приключен от обувки на висок ток.

 Иванка Тръмп БГНЕС

 Иванка Тръмп БГНЕС
Не от дълго време госпожа Тръмп смени прическата си с късо каре, само че в този момент косата й е пораснала още веднъж и стилистите й са прекроили формата на подстрижката й, удължавайки предната част.

Костюмът на Иванка Тръмп на пръв взор изглеждаше напълно елементарен – типичен прав панталон и право сако, само че в него имаше един необичаен подробност – реверите с остри краища. Такива огромни ревери с леко удължени краища се назовават – висши ревери, тъй като придават на фигурата височина . В идеалния случай най-голямата широчина на реверите би трябвало да стига доникъде на линията на раменете на притежателя на костюма. -->
 Иванка Тръмп БГНЕС

 Иванка Тръмп БГНЕС

Тази комплицирана кройка в миналото е била на изключително висока респект. По този метод наподобява палтото на Луи XIV през XVI век. Историците считат, че това не е елементарна волност на модата, а просто е практично – такива ревери се повдигат елементарно и пазят шията от дъждовни капки при неподходящо време. Благодарение на монарха обаче заострените ревери стават известни и до през днешния ден украсяват мъжки и дамски якета, и смокинги.
 Иванка Тръмп БГНЕС
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР