Иванка Ройдова, която стана известна с прякора си кървавата Иванка

...
Иванка Ройдова, която стана известна с прякора си кървавата Иванка
Коментари Харесай

Ексклузивно и първо в БЛИЦ! Кървавата Иванка получи невероятна присъда, ще обжалва!

Иванка Ройдова, която стана известна с прякора си кървавата Иванка бе наказана на 3 години условно с 5 години изпитателен период. Това реши през днешния ден Окръжен съд в Пловдив. Тя е приета за отговорна в подбодителство за убийството.

Тя е упрекната, че е възнамерявала убийството на брат си и фамилията му.

Пред БЛИЦ Ройдова разяснява, че присъдата е цялостен парадокс и ще апелира до цялостно оневиняване.

" Всичко това е някой споделил на някого нещо. Аз няма за какво да поръчвам на брат ми и на останалите, защото даже те да са мъртви, аз не съм наследница на милионите на татко ми. Наследница и разпоредник на имуществото му е гувернантката ми Недялка Бързакова и единственият метод, по който аз мога да взема наследството е да я осъждам по легален път. Аз считам, че този развой е скърпен и всичко това е поръчано от Бързакова ", сподели още тя.
След като чу присъдата братът отхвърли коментар, само че адвокатката съобщи, че цялото семейство желае ефикасна присъда за Иванка и евентуално също ще желае да апелира в 15 дневен период пред Апелативен съд.
Припомняме, че абсурдът гръмна предходната година, когато на конференция прокуратурата в Пловдив разгласи злокобна скица. Иванка е търсила наемен палач, който да ликвидира цялото семейство на брат й, в това число и двете внучета, които са на 8 и 15 години. Масовата екзекуция трябвало да стане на Гергьовден, когато цялото семейство се събира да чества именните дни на децата на Стойчо Ройдов.

Таен сътрудник от ДАНС се е внедрил и се е показал пред Ройдова като наемен палач. той е дал показания за злокобните планове на обвинената, откакто тя му дала 3000 лв. капаро, с цел да стартира мерки за убийствата.

До момента Иванка Ройдова изрично отхвърля този сюжети и декларира, че е дала въпросните пари, като си е мислела, че тайният сътрудник не е наемен палач, а човек, който може да оправи документите по наследството в Америка. Според изказванията на юриста на обвинената, милионите няма по какъв начин да бъдат взети от клиентката му, тъй като приживе милионерът Георги Ройдов, който бил болен от Алцхаймер преписал цялото си благосъстояние на гувернантката си Нели Бъзева.

Кристина ИВАНОВА, БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР