Иванка Иванова – Лъвицата ще излезе утре вечер за най-голямото

...
Иванка Иванова – Лъвицата ще излезе утре вечер за най-голямото
Коментари Харесай

Лъвицата готова за атака на европейската титла

Иванка Иванова – Лъвицата ще излезе на следващия ден вечер за най-голямото тестване в своята професионална боксова кариера. Тя има невероятната опция да завоюва европейската купа в категория суперпетел. Българката ще се изправи против Мари Ромеро (Исп).

10-рундовата борба ще се организира в Пуерто Лумбрерас (Исп). Двубоят беше в началото плануван за края на предходната година, само че беше отсрочен поради контузия на испанката.

Допълнителното време се отрази позитивно за Лъвицата, която не е серпантина да тренира. Тя ще бъде подкрепяна от треньорите Захари Мутафчиев и Алексей Василев.

Иванова се намира в отлична серия от две следващи победи. За последно тя надделя по точки и нанесе първо проваляне на Памела Треан и стана шампионка на България по време на огромната галавечер Боксов конфликт във Велико Търново.

Мари Ромеро има 5 победи (1 с нокаут) и 2 загуби. Испанката се завърна на кръга през 2019-а след 3-годишна пауза. В последния си мач тя завоюва континентална купа като нокаутира непобедената туркиня Билгенур Арас.

„ Намира се в доста добра форма, тъй като не е серпантина да тренира – показа мениджърът на Лъвицата Васко Алексеев. – Иванка е доста виновна и знае, че това е нейният късмет. “

Кантарът преди срещата е довечера, а самият дуел е в събота.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР