Иванка Георгиева е родена в Перник, в семейство с традиции

...
Иванка Георгиева е родена в Перник, в семейство с традиции
Коментари Харесай

20 въпроса | Иванка Георгиева

Иванка Георгиева е родена в Перник, в семейство с обичаи в шивашките услуги, само че надгражда опита си с насъбрани познания в художествената академия в Сан Франциско. Талантът ѝ е видян от фамозната фешън дизайнерка Даян декор Фюрстенберг, която я кани да се причисли към екипа ѝ. След годините, прекарани в ателието ѝ, Иванка стартира да работи и за стилните дизайнери Зак Поусън, Елиза Паломино и стилната компания Saint John във времето, когато тяхно рекламно лице е актрисата Анджелина Джоли.Освен с креативна работа българската текстилна дизайнерка преподава и в Academy of Art в Сан Франциско, съветва самостоятелни фешън планове, измежду които и прет-а-порте линията на Криси Тийгън. През последните няколко години точно Иванка способства и в обичания бранд на Мадона с българско присъединяване Chopova Lowena, в който деен мотор е една от създателките му - Ема Шопова. Иванка Георгиева се включи в първото издание за тази година на сполучливия план на " ", отдадено на стилния дизайн с тематика " Photoshop и Adobe Illustrator за текстил ".

Иванка Георгиева е родена в Перник, в семейство с обичаи в шивашките услуги, само че надгражда опита си с насъбрани познания в художествената академия в Сан Франциско. Талантът ѝ е видян от фамозната фешън дизайнерка Даян декор Фюрстенберг, която я кани да се причисли към екипа ѝ. След годините, прекарани в ателието ѝ, Иванка стартира да работи и за стилните дизайнери Зак Поусън, Елиза Паломино и стилната компания Saint John във времето, когато тяхно рекламно лице е актрисата Анджелина Джоли.

Освен с креативна работа българската текстилна дизайнерка преподава и в Academy of Art в Сан Франциско, съветва самостоятелни фешън планове, измежду които и прет-а-порте линията на Криси Тийгън. През последните няколко години точно Иванка способства и в обичания бранд на Мадона с българско присъединяване Chopova Lowena, в който деен мотор е една от създателките му - Ема Шопова. Иванка Георгиева се включи в първото издание за тази година на сполучливия план на " ", отдадено на стилния дизайн с тематика " Photoshop и Adobe Illustrator за текстил ".
Като какъв човек се определяте?
Определям се като естествен човек, може би със мощни фантазии и по-последователна от множеството хора.
Нещото, в което вярвате безусловно?
Вярвам в мечтателите и в фантазиите, считам, че човешката мъдрост е най-ценното, което имаме. Вярвам в по-доброто на следващия ден и в надграждането.
Реклама Любимият ви миг от деня?
Утрото. Обикновено съм усмихната, само че не всеки път, аз съм доста сензитивна и елементарно се въздействам от събитията.
Най-голямото предизвикателство във вашата работа?
Постоянството в изобретателния развой. Това е доста сложен развой и няма формула, която да следваш.
Кое е най-голямото ви достижение?
Най-голямото ми достижение в живота е, че съумях да намеря себе си и да съм щастлива от това, което върша.
Как си почивате?
Обичам срещи с другари и да опознавам нови хора.
Реклама Какво ви зарежда?
Зарежда ме природата и общуването с положителни хора. Обичам хората!
Какво ви разсмива?
Хубав анекдот.
Какво ви натъжава?
Неблагодарността!
Какво ви вбесява?
Лош колорит на розово.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР