Иванка Багдатова-Мизова подаде своята оставка и тя ще бъде приета.

...
Иванка Багдатова-Мизова подаде своята оставка и тя ще бъде приета.
Коментари Харесай

Бойко Борисов Заповяда: Уволниха Една От Най-Високопоставените Дами В България!

Иванка Багдатова-Мизова подаде своята оставка и тя ще бъде призната.

Има ли отговорни - да се уволняват и да се дават на прокурор незабавно, безкомпромисно, съобщи Борисов на днешното държавно съвещание във връзка инспекциите на къщите за посетители, изграждани по ПРСР в предходния програмен интервал 2007 - 2013 година

Премиерът съобщи, че се ревизират всички къщи, даже бизнес проектите, " тъй като по бизнес-план те би трябвало да имат избран брой нощувки, дали са спазени или не ".

До момента са тествани над 110 къщи за посетители, или това са близо 18 % от къщите за посетители, като са наложени наказания за над 10 милиона лв. за възобновяване, като над 9 милиона са за цялостно възобновяване на дотацията за над 32 къщи, сподели на собствен ред Порожанов.

Да напомним, че посредством Държавна фирма " Земеделие " (Разплащателна агенция) българските фермери получават финансово подкрепяне по линия на държавните помощи, по предприсъединителна стратегия САПАРД (по която също се строяха къщи за гости), по ограниченията от Общата селскостопанска политика (ОСП) и Общата рибарска политика (ОРП) на Европейския съюз (ЕС), както и от Програмата за развиване на селските региони (ПРСР).
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР