Ивана я е вдъхновила да започне да пееМузиката и текстът

...
Ивана я е вдъхновила да започне да пееМузиката и текстът
Коментари Харесай

Дара омая румънска звезда

Ивана я е въодушевила да стартира да пее

 Музиката и текстът на “Мy time ” са на двамата реализатори. Музиката и текстът на “Мy time ” са на двамата реализатори.2
Дара омайност известния музикален продуцент от Румъния Monoir и двамата пуснаха взаимно парче. Зад шлагера застана и най-големият румънски лейбъл Cat Music, който го пуска за интернационално разпространяване и по този начин половинката на Папи Ханс получава действителния късмет да стъпи на интернационална сцена.

“Мечтая да изляза на още по-голяма сцена и да работя с експерти от целия свят. Лека-полека тази врата стартира да се отваря за мен и съм признателна на екипа си, който всекидневно работи в тази посока – да ми сбъдва фантазиите ”, изясни Дара.

”Тя е най-необикновеният човек, който познавам – чиста сила и ентусиазъм. Може би по тази причина парчето ни се получи толкоз раздвижено. Дара е удивителен актьор и аз мощно имам вяра в нея и нейното бъдеще ”, споделя Monoir.

Музиката и текстът на “Мy time ” са основани в съавторство сред двамата актьори, а аранжиментът е на Monoir. Кадрите за лирик видеото са снимани на Витоша.

Въпреки че Дара оглавява поп класациите, неотдавна призна, че като дребна е била огромна чалгарка и до момента мечтае за дует с Азис. С музика се захванала поради Ивана, която била обичаната и певица.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР