Ивана се вдъхнови от посланието #neverstopchanging и в две отделни

...
Ивана се вдъхнови от посланието #neverstopchanging и в две отделни
Коментари Харесай

Бюти съвети от Ивана Александрова: Как да имаме перфектни вежди

Ивана се въодушеви от посланието #neverstopchanging и в две обособени видеа споделя какви са нейните трикове, с цел да се усеща красива всеки ден. Повод за това е акцията на дрогерии dm , които за поредна година намират забавен и потребен метод да концентрират вниманието ни върху декоративната козметика и да ни покажат по какъв начин с верните артикули можем да демонстрираме разнообразни страни от себе си.

В първото видео Ивана споделя по какъв начин можем даскулптираме лицето си, с цел да реализираме стремежи силует, който е основа за пресен дневен грим. Тя употребява продуктите на Max Factor и малко по малко ни демонстрира по какъв начин да го създадем и ние, а по-късно прибавя и цветна очна линия, с което прибавя и пролетен щрих към своя макиаж.



С помощта на продуктите на Maybelline New York , във второто видео Ивана споделя своите трикове за постигането на съвършени вежди. Самата тя издава, че се постанова да употребява специфичен гел, с цел да ги направи по-плътни. Дава и още няколко доста потребни съвета за хубав грим на очите. Какви са те, ще видите във видеото!



С поддръжката на
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР