Ивана се показа с чистак нова визия, която е към

...
Ивана се показа с чистак нова визия, която е към
Коментари Харесай

Ивана шашна с екстеншъни, но не може да скрие, че е състарена!

Ивана се появи с чистак нова визия, която е към клипа на новото й парче. В него тя е с дълги екстеншъни, челото е намерено, а мнозина я упрекнаха, че се е докарала по калъпа на всяка втора чалгарка или силиконка. Сравниха я даже с колежката й Бони.



Не в това е казусът обаче, а във обстоятелството, че певицата на народа би трябвало безусловно да качи някое килце. Ивана е толкоз отслабнала, че кожата на лицето, шията и ръцете й (трите издайници на женската възраст) наподобява състарена и повехнала.



Нещо повече - тук-там кожата на певицата е безусловно увиснала и стои ужасно обезводнена. Едва ли тя не употребява скъпа козметика или не посещава студиа на кожни лекари, само че в сходни случаи нещата би трябвало да се гледат първо от вътрешната страна.



" Не може да свалиш толкоз килограми и да не ти се отрази на кожата, неуместно е. Ивана доста отслабна, а това може да е добре за тялото й като контур, само че не и като се съблече и си измие лицето. Там се вижда истината, а тя по никакъв начин не е лицеприятна, повярвайте! И това не е единствено при нея, а при всяка жена, която съблюдава диети и трансформира внезапно тежестта си ", разясняват осведомени дами в нета.

Да, в този момент Ивана носи по-малък размер облекла, само че на каква цена?!
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР