Ивана посрещна Новата година с чисто нова песен, която за

...
Ивана посрещна Новата година с чисто нова песен, която за
Коментари Харесай

Ивана се завръща ударно, ето какви си ги е наумила

Ивана посрещна Новата година с чисто нова ария, която за броени дни се трансформира в шлагер. Певицата се завърна на сцената с парчето „ Твое копие”, което е в най-хубавите обичаи на жанра. Текстът е на Мариета Ангелова, която през годините сътвори най-знаковите части на Ивана. Само за 2 дни песента бе гледана от над 150 000 души на формалната страница на „ Пайнер”.

„ Парчето е типичен поп фолк. От години виждам, че публиката търси нашата достоверна музика и триумфа на „ Шушана” потвърждава това. Убедена съм, че „ Твое копие” ще стане една от знаковите ми песни като „ Шампанско и сълзи”, „ Нещо нетипично” и „ Като на 17”, показа Ивана. Клипът е обикновен, само че гръмък, а режисьор е дъщерята на звездата – Теодора. Тя от години се занимава с образни изкуства и работи в екипа на „ Х Фактор”.

Премиерата на „ Твое копие” бе тъкмо в първите минути на 2018 година Ивана реши алегорично да даде старт на новата година с нова ария и да съобщи упоритостите си да се трансформира още веднъж в едно от най-разпознаваемите имена на жанра. „ В последните години бях малко по-пасивна, не лансирах нови песни и странях от медийното внимание - може би избрани проблеми в персоналния ми живот дадоха своето отражение, а и така наречен съвременна вълна във фолка, което у нас възприехме като наслагване на едни и същи звуци, без музика и логичен текст, не ми харесваше.

И аз направих няколко части в този жанр, което бе груба неточност и естествено, не се харесаха – както на мен, по този начин и на почитателите. Сега съм подготвена за изпълнена с провокации и работа година – дала обещание съм си да върша само неща, които ми харесват и в чийто триумф съм убедена”, отсича Ивана, която продължава да е измежду най-ангажираните певици на „ Пайнер”, написа Уикенд.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР