Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, не спира да работи

...
Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, не спира да работи
Коментари Харесай

Работещо момиче: Дъщерята на Ванко 1 заработва здраво, върти семейния бизнес

Ивана Главчева, дъщерята на Ванко 1, не стопира да работи и да се развива. Мацката оказва помощ интензивно в фамилния бизнес, който тази година се разшири съществено.

Припомняме, че Ванко 1 стана притежател на първокласна дентална клиника, в която щерка му работи на рецепцията. Мацката не стопира да работи и по време на празниците, а в този момент се носи слух, че заработва и на друго място.

Виж още: Бивша и сегашна на едно място: Виктор Стоянов събра Алекс и новата му на едно място

Ивана показа на стори, че е посетила оборотно пловдивдско кафене, за което се приказва, че е също на Ванко 1. Е, не е ясно дали това е реалност, само че едно е несъмнено - щерката на рапъра гладна няма да остане.

Иначе инфлуенсърката откри сезона в планината. " Животът е сбирка от моменти ", написа тя под фотографията по-долу, а ние можем да предположим, че става въпрос за близкия до Пловдив Пампорово. Именно там отскачаше много постоянно Ивана и предходната зима.

Виж още: " Копаеш дъното, дерибей ": Хейт се лее по Генчо, назовават го селяндур, дребна душа и комплексар 

Със сигурност обаче тези пътувания ще понамалеят тази зима. Причината за това е професионалната претовареност на Ивана. Тя е едно от движещите звена в новата дентална клиника на татко ѝ. Освен дентална грижа, там очевидно се оферират и естетически процедури, на каквато се подложи и Ивана, показвайки по какъв начин в скулите ѝ се забива игла. 

Виж още: Акне ли?! Моника Валериева се обиди на клюки и хукна за филъри преди празниците

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР