Иван Загоров, основателят на уникалното по своя характер сдружение на

...
Иван Загоров, основателят на уникалното по своя характер сдружение на
Коментари Харесай

Голяма загуба: Шефът на кукерите в Павел баня е загинал броени минути преди да...

Иван Загоров, създателят на неповторимото по своя темперамент съдружие на кукерите от региона на община Павел баня почина място при тежка злополука с минивана си, теглещ ремарке натоварено с дърва, оповестява Монитор бг.

Инцидентът е станал към 22,30 часа в събота малко преди крайните къщи на родното му село Александрово.

При огледа на място пътните служители на реда открили, че автомобилът „ Фолксваген Туран “ е изхвърчал при десен завой и се е преобърнал по таван на към десетина метра настрана от асфалта, при което 60-годишният лидер е умрял за броени секунди.

По първични данни Загоров или е задрямал или нещо е отклонило вниманието му, не било изключено повода да е в вероятно разкъсан теглич на ремаркето.Възможно било ненадейно на пътя да е изскочило и оставено безпризорно животно.

Няма данни за корист с алкохол.

По тъжна подигравка на ориста Иван Загоров е умрял броени минути преди началото на Световният ден в памет на жертвите от пътнотранспортни катастрофи, който тази година минава под мотото „ Животът не е аварийна част “.

Световният ден за възпоминание на жертвите от пътнотранспортни катастрофи се отбелязва всяка трета неделя от месец ноември с решение на Генералната асамблея на Организация на обединените нации от 26 октомври 2005 година

В православните храмове у нас се отслужват заупокойни молебствия за утешение на душите на починалите при пътни произшествия.

Стотици влюбени във фолклора отдадоха последна респект към живота и делото на Иван Загоров в обществените мрежи.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР