Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на

...
Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на
Коментари Харесай

`Откраднат живот: Любовта лекува` тръгва на 26 февруари

Иван Юруков ще бъде новото попълнение в актьорския състав на " Откраднат живот: Любовта лекува ", който ще започва на 26 февруари от 20:00ч. в ефира на NOVA.

„ Св. Анастасия “ ще отвори порти за нови лекари и герои, които ще изпитат измеренията на любовта и личните си убеждения.

“Отново в отбор с Дрийм Тийм. И този път с елитни сътрудници, дейни сценаристи, професионален снимачен екип, в оборудвана база до финален подробност - причина за неоспорим триумф ”, показа Юруков, който ще влезе в ролята на лекар Деян Табаков.

„ Моят воин е неврохирург – занимава се с една от най-тежките материи в медицината. Като цяло, лекар Табаков се държи много иронично към всички, само че повода е точно неговият професионализъм и желанието му да извършва съвършено отговорностите си. Консултантите ни оказват помощ извънредно – от време на време в едно изречение има толкоз доста терминология, че мъчно можеш да срещнеш глагол “, добави артистът, който публиката познава от знакови театрални представления, кино продукции и телевизионни участия.

През последната година феновете видяха Иван Юруков във кино лентата „ Дъвка за балончета “, както и в шоуто за преобразявания „ Като две капки вода “. 

Не пропускайте седми сезон на най-успешния български медицински сериал, който ще бъде предаван от вторник до четвъртък в 20:00ч. по NOVA.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР