Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели писта "Русе" в своя

...
Иван Влъчков с Хонда Сивик спечели писта "Русе" в своя
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели клас Туринг в Русе

Иван Влъчков с Хонда Сивик завоюва писта "Русе " в своя клас "Туринг ". Надпреварата бе втори кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

В първия кръг на писта "Лики Моли " Влъчков не приключи поради механически проблем. Сега обаче водачът на "Дамасцена Алба " завоюва изрично надпреварата.

Той остави зад себе си своя съотборник Кольо Карастоянов с Хонда Сивик. Това бе първо съревнование за Карастоянов на писта за сезона. Трети приключи Минко Минков с Опел Астра.

Ветеранът Стоян Апостолов с Хонда Сивик и Станислав Паришков с Опел Кадет отпаднаха след механически проблеми.

Влъчков е 3-и и в общото класиране на колите от Туринг и Макси, които караха дружно. Той остави зад себе си Радостин Генчев със Сумбару Импреса от по-горния клас.

Екипът на Дамасцена Алба завоюва отборната победа, като за нея способства и Любен Емануилов с 3-ото си място в серия Спорт.

Освен успеха в Туринг, Влъчков стана първи и в отворения клас Open, който се организира по традиция единствено в Русе. В него Иван кара със Sin Car R1 на Росен Даскалов.

"Колата беше отлична. Получи се мощно съревнование, което беше тестване за техниката и организма ", изясни Иван. "Благодаря на механиците ми в екипа на Дамасцена Алба за отличната работа и на фамилията ми за поддръжката.”
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР