Иван Влъчков с Honda Civic спечели победата в серия Туринг

...
Иван Влъчков с Honda Civic спечели победата в серия Туринг
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели Писта Енеос в серия Туринг

Иван Влъчков с Honda Civic завоюва успеха в серия Туринг на Писта Енеос, първи кръг от националния шампионат на Затворен маршрут. Надпреварата се организира на добре познатото трасе „ Дракон “ край Калояново.

Пилотът на АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък загуби водачеството на старта, като колоната поведе стартиралият втори Стоил Неков от Елена Тийм също с Honda Civic. Неков обаче направи провал, а още преди края на първата обиколка получи щета и спря.

Така отпред излезе Влъчков, а третият Александър Димитров с VW Golf позволи неточност и бе изпреварен от Стоян Апостолов с Honda Civic и Кольо Карастоянов още веднъж с Honda Civic от АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък.

Кольо по-късно се оправи с ветерана и излезе 3-и. Вторият Косьо Йорданов с Renault Megane от екипа на Green Fox Motorsport получи щета в колата – строшен картер и бе заставен да спре на пистата.

Влъчков водеше решително начело, а зад него Апостолов още веднъж излезе втори, пред Карастоянов. В последната обиколка обаче Кольо се върна на втората позиция, изпреварвайки Апостолов на дългата противоположна права.

" Благодаря на механиците за неуморния труд, на Стоян Стоянов и Николай Мончев, както и на фамилията ми, съобщи Влъчков. - Трудно съревнование поради всичко ново в колата. Имаме дребни неща за дотъкмяване и сме в чакаме на идващия старт. "
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР