Иван Влъчков от екипа на Дамасцена Алба спечели Писта Стара

...
Иван Влъчков от екипа на Дамасцена Алба спечели Писта Стара
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели писта Стара Загора в клас Туринг

Иван Влъчков от екипа на Дамасцена Алба завоюва Писта Стара Загора в серия Туринг. Състезанието бе 4-и кръг от националния шампионат на Затворен маршрут.

Влъчков караше с аварийния си автомобил Хонда Сивик, само че все пак потегли от полпозишън. На старта обаче по-добре от него потегли Димитър Кондев с Рено Клио, защото от неговата страна трасето бе по-чисто.

Още във втората обиколка Влъчков си върна първата позиция и бързо се откъсна напред и до финала нямаше проблеми. Кондев пък получи механически проблем и отпадна. Заради строшен диференциал не приключи и ръководителят на АСК Стара Загора Илия Бояджиев с ВАЗ 2105.

Така в борбата за 2-ото място останаха Стоян Апостолов с Хонда Сивик и Кольо Карастоянов (Хонда Сивик) от екипа на Дамасцена Алба. В края на надпреварата гумите на Апостолов се износиха и в последната обиколка Кольо съумя да го изпревари.

В серия Спорт също участваха доста водачи на Дамасцена Алба. Александър Димитров с Хонда Сивик се класира 4-и, Любен Емануилов (Пежо 106) 6-и, а Динко Монев с Хонда Сивик 7-и.

"Конкуренцията беше доста мощна. Кондев ни взе старта и поведе, съобщи Влъчков. – Получи се забавно съревнование. Благодаря на екипа ми Дамасцена Алба и на Стоян Стоянов, че съумяха да приготвят чудесно аварийния ми автомобил за това съревнование ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР