Иван Влъчков (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък) с Honda Civic ще стартира от

...
Иван Влъчков (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък) с Honda Civic ще стартира от
Коментари Харесай

Иван Влъчков спечели пол-позишън в Хасково

Иван Влъчков (АСК ДАМАСЦЕНА-Казанлък) с Honda Civic ще започва от пол-позишън в четвъртия кръг от шампионата на Затворен маршрут в серия „ Туринг “ – „ Писта Хасково “. Надпреварата се завръща по улиците на града след една година спиране.

Влъчков реализира време от 1:47.232 в първата подготовка, като беше с над три секунди по-бърз от всички. Във втората той слезе до 1:45.360. като по този метод изпревари съотборника си Кольо Карастоянов също с Honda Civic, записал 1:46.606.

Карастоянов направи доста мощна подготовка, която бе и най-хубавата му за годината до момента. Трети резултат за деня реализира Стоил Неков (Honda Civic) от Елена Тим - 1:48.294, следван от ръководителя на АСК Стара Загора Илия Бояджиев с Lada 2105.

В предишния кръг на „ Писта Стара Загора “ Влъчков завоюва безапелационно, до момента в който Карастоянов не започва поради щета в мотора. Затова в този момент последният ще е окуражен да се качи още веднъж на подиума.

„ Конкуренцията в лицето на Кольо Карастоянов беше мощна. Намерихме точните настройки и на следващия ден ще се борим за успеха. Благодаря на екипа ми, на Стоян Стоянов и Николай Мончев за помощта, както и на компания ИА ТРАНС ЕООД за логистичната поддръжка “, показа Влъчков след края на квалификациите в Хасково.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР