Иван Тони най-накрая се възползва от един от шансовете на

...
Иван Тони най-накрая се възползва от един от шансовете на
Коментари Харесай

От ВАР забравили да начертаят линиите при изравнителния гол на Брентфорд

Иван Тони най-сетне се възползва от един от възможностите на Брентфорд на " Емирейтс " през вчерашния ден, изравнявайки резултата в 74-а минута, като по този метод преследването на купата от Арсенал към този момент е под подозрение. ВАР съдиите прекараха няколко минути, с цел да дефинират дали Итън Пинок е в засада от първичния свободен удар, изпълнен от Матиас Йенсен, само че по-късно не съумяха да открият втора евентуална засада против Норгаард.

Арсенал излезе напред осем минути преди този момент с гол на резервата Леандро Тросар, който заби попадение след центриране на Букайо Сака, само че изравнителният гол на Брентфорд, който може би не трябваше да се зачита, подсигурява, че това са две поредни седмици, в които " артилеристите " не са събрали оптимален брой точки след загубата на " Гудисън Парк " предишния уикенд. Още пропуснати точки през вчерашния ден отварят вратата за Манчестър Сити да понижи разликата, в случай че победи Астън Вила през днешния ден.

ВАР съдията Лий Мейсън не ревизира втората засада при изравняването на Брентфорд, откакто гледаше ролята на Итън Пинок в продължение на минути, споделя GOAL.

Докато Артета и неговата страна ще се усещат огорчени от метода, по който приключиха наедно в този мач, те ще би трябвало да се отърсят от това по бърз метод и да се приготвят за гостуването на Манчестър Сити в сряда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР