Иван Тенев, известен в обществото и с артистичния си псевдоним

...
Иван Тенев, известен в обществото и с артистичния си псевдоним
Коментари Харесай

Агент Тенев пие от обяд

Иван Тенев, прочут в обществото и с артистичния си псевдоним Агент Тенев, няма потребност от компания за запои. Бившият брачен партньор на Кристина Димитрова се усеща чудесно и когато е самичък с бирата си. Той беше засечен от папараците на „ Уикенд “ да повдига тонуса си със ярко питие в непристойно за консумация на алкохол време – по обед.

Гледащ сънено, известният всемирски хроникьор и естраден текстописец се настани на празна маса в заведение навън в центъра на столицата - до църквата „ Свети Седмочисленици ”. Към облечения в шарена риза ВИП клиент на часа се втурна сервитьор и го попита какво ще желае. Тенев поръча първата си за деня бира, а когато халбата се озова на една ръка разстояние от него, стартира да поема наличието й на дребни глътки. А щом изпразни чашата, пожела да му донесат и втора.  

Живнал с изпитата пенлива течност, Агента заплати сметката си и се насочи към близката бакалия. Пътьом пък се спря пред бутик за дарове и прегледа с интерес изложените талисмани за привличане на шанс и пари. Пет минути по-късно Иван влезе в магазина за хранителни артикули. Там първата му работа беше да забие взор в саламите. След къс размисъл поетът бонвиван реши, че му се хапват наденички и изиска три за у дома.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР