Иван Таков: Обезглавяват БСП-СофияРумен Овчаров: Кутията на Пандора взе да

...
Иван Таков: Обезглавяват БСП-СофияРумен Овчаров: Кутията на Пандора взе да
Коментари Харесай

Тежки обвинения в БСП за саботаж и брокерство след санкциите за столичната организация

Иван Таков: Обезглавяват БСП-София

Румен Овчаров: Кутията на Пандора взе да се отключва още през 2014 година с изключването на Георги Първанов, Румен Петков и Евгени Желев

Отстраняването на управлението на БСП-София посредством решението на “Позитано ” 20 за изключително осъществяване на цялостен цикъл доклад и избори отвори нови войни в Българска социалистическа партия. Председателката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова не пое курс за изключване на водача на столичните социалисти Иван Таков поради неспазване на решение на националния съвет на Българска социалистическа партия, както стана процедура в други регионални организации в страната. Но пленумът разгласи, че в София алените би трябвало да проведат събрания за ново управление. Таков реагира стремително и съобщи, че за него това е самобитен предстоящ неуспех на резултатите на Българска социалистическа партия на европейските избори в народен мащаб. “Следва бойкот на европейските избори от страна на част от най-тясното управление на партията, защото сега се пробват да вкарат цялата градска организация във вътрешнопартийни избори и служебно назначение на ръководители на районни препоръки. По този метод ще се обезглави градската организация ”, сподели Таков.

“Питам аз, това ли е премията за тези хора, които толкоз време работиха за партията, направихме превъзходна акция на локалните избори, постигнахме най-хубавия резултат в София за последните 30 години, останахме на под 1% от кметския пост, оспорваме резултата в съда и има доста огромна възможност да има нови избори за кмет? ”, съобщи още той.

От “Позитано ” 20 обаче разпространиха изявлението на авторитетния дълготраен ръководител на БСП-София Румен Овчаров, в което той непосредствено упреква Таков и съветниците на Българска социалистическа партия от Столичния общински съвет, че са се продали “на брокерите Кирил Добрев и Красьо Черния ”. “Това, което вършиме в Градската организация е груба политическа неточност. Глупава и още по-глупаво изпълнена. Глупава, тъй като първо отидохте и гласувахте дружно с ПП-ДБ-СС да си изберат ръководител на Общинския съвет. Същите тези, пред които бяхте поставили червени линии, тъй като режат монументи и ядат торти, аранжирани с глави на деца, ръце на бойци. После, с цел да няма никакви подозрения, отидохте и гласувахте дружно с ГЕРБ, с цел да стане ясна - до известна степен, и цената за вашите дейности, за това, което вършиме: комисиите, които получавате ”, споделя Овчаров.

“Гледам в този момент и другаря Станишев - по този начин хрисимо беседва тука, само че кутията на Пандора взе да се отключва още през 2014 година, когато той с лека ръка изключи от партията някогашния повторен президент на България - Георги Първанов, дружно с втория и третия човек в партията - Румен Петков и Евгени Желев. И в този момент Станишев ни държи лекции по какъв начин да се сплотяваме и по какъв начин би трябвало да го издигнем отново за член на Европарламента ”, декларира още Румен Овчаров. “Надеждата за смяна и възобновление на партията беше доста бързо смачкана, доста бързо стъпкана ”, споделя Овчаров във връзка на забележителния резултат на столичните социалисти на локалните избори.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР