Иван Табаков е доказан специалист с над 15 години опит

...
Коментари Харесай

Онлайн търговията не е непременно антипод на моловете

Иван Табаков е потвърден експерт с над 15 години опит в сферите на продажбите и ръководството на парцели. От 2012 година насам е управител на Bulgaria Mall и Bulgaria Towers. Завършил е Университета за национално и международно стопанство, компетентност " Публична администрация ", и има магистърска степен в региона на интернационалните стопански връзки. Светът е в обстановка на пандемия към този момент над година, а моловете и комерсиалните центрове са измежду най-негативно засегнатите браншове. Как вашият бизнес съумя да оцелее в тези предизвикателни времена?
Може да звучи като факсимиле, само че основният съставен елемент беше " партньорство ". Нашата позиция постоянно е била, че посредством взаимни старания, схващане и съдействие с нашите наематели ние можем да преминем през всички проблеми. Чрез договаряния с клиентите и бизнес контрагенти, успяхме да осигурим непоклатимост на интервенциите и в същото време да запазим дългогодишните си партньорски взаимоотношения.
Колко време ще отнеме цялостното възобновяване на моловете след COVID-19?
Докато цялостното възобновяване зависи от огромен брой външни фактори, през първото тримесечие на годината към този момент видяхме увеличено търсене и предложение. Скорошен отчет на Cushman&Wakefield свидетелства за нараснала интензивност през тримесечието в центрове с повърхност над 8200 кв.м из цялата страна. Нови формати и местоположения са част от световните тактики на някои марки, като удобството и близостта са измежду най-приоритетните фактори за клиентите. Вярваме, че тази наклонност ще се усили през 2022 година и ще помогне за трансформацията на пазара, който ще бъде изцяло друг след няколко години.
Какво е бъдещето на моловете следователно?
Електронната търговия не е безусловно противовес на моловете. Вярваме, че двете могат да се допълват по доста работлив метод, съчетавайки актуалния метод на живот с новите типове потребителско прекарване. В последна сметка моловете не са единствено дестинация за извършване на покупки. Докато прекосяваме през този интервал на акомодация, развлеченията, заведенията и други обществени действия в композиция с цифрови решения ще играят основна роля в развиването на комерсиалните центрове.
Предприехте ли някаква нова тактика, с цел да подобрите представянето на Bulgaria Mall?
Със сигурност предвиждаме нови разнообразни тактики, с цел да отговорим на търсенето на клиентите ни. Уверени сме, че един път въведени, те ще подсигуряват по-доброто прекарване на посетителите ни. През първата година на пандемията въведохме редица ограничения за сигурност за нашите клиенти и чиновници. Системата ни за паркинг без билети, която разрешава на посетителите да влизат и излизат безусловно безконтактно, е подобен образец. Сега търсим цифрови решения, с които да подсигурим в допълнение успокоение и елементарен достъп на клиентите ни. Освен това, макар всички компликации, преговаряхме с редица марки през последните 12 месеца и приветствахме 3 нови наемателя, част от които могат да бъдат открити на равнище -2.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР