Иван Шишиев живее в София от малко повече от 10

...
Иван Шишиев живее в София от малко повече от 10
Коментари Харесай

Етюд-и-те на София показват градски истории в изложба на открито

Иван Шишиев живее в София от малко повече от 10 години. Родом е от едно малко селце на 7 км от гръцката граница на юг от Мелник, следвал е в Богословския факултет, само че от 3 години поддържа и радва софиянци и феновете на красивите фотоси с ФБ страницата Етюд-и-те на София.
Да напомним, че създателят е гостувал и е другар на Радио София.
Днес Facebook страницата му е събрала хиляди истории за София, тъй като, както споделя Иван - Не е задоволително да направиш една хубава фотография, а би трябвало да разкажеш историята на града.

Той се е влюбил в София и това проличава във всеки кадър.

Важни са фотосите, значими са местата в София. Едно късче от столицата наподобява друго според от времето, в което се гледа или снима.

Откриването на първата галерия навън на  Етюд-и-те на София е на 3 април от 17:00 часа в градинката Кристал. Експозицията се назовава „ Градски истории “ и е по случай 139 години от оповестяването на София за столица на България и три години от основаването на фейсбук страницата - Етюд-и-те на София. Иван кани всички другари на Етюдите, които желаят да се срещнат с него и да отбележим празника дружно.

Чуйте още от изявлението на Александра Илиева с Иван Шишиев.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР