Иван Портних след среща с вицепремиера Томислав Дончев, предаде репортер

...
Иван Портних след среща с вицепремиера Томислав Дончев, предаде репортер
Коментари Харесай

Кметът на Варна: Новата икономическа зона ще привлече по-високотехнологични производства

 Иван Портних след среща с вицепремиера Томислав Дончев, съобщи кореспондент на Varna24.bg

" На срещата с вицепремиера Томислав Дончев успяхме с представителите на академичната общественост във Варна да дадем поръчка за бъдещото развиване на града. Варна има неповторими дадености и главният й капитал са младите образовани хора в шестте ни университета.

На тази база с развиването на инфраструктурата, с поетапното създаване на Автомагистрала " Хемус ", пътищата за развиване на Варна са ясни. В една стопанска система с повече познание, с повече добавена стойност и с развиването на новата ни икономическа зона, която желая да притегли по-високотехнологични производства, точно тъй като градът ни има нужният капацитет в лицето на шестте ни университета. Предстои доста работа. Важното е, че имаме доста висока степен на подготвеност и ясна поръчка за това, което желаеме да се случи в града ни в идващите две години.

Целта е да съгласуваме плановете, които сме набелязали в сходство с условията на съответните стратегии в новия в новия програмен интервал и мисля, че имаме всички шансове да сме водещи, първи и най-резултатни! ", разяснява кметът на Варна. 

Повече вижте във видеото!

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР