Иван Портних предлага синята зона във Варна да работи до

...
Иван Портних предлага синята зона във Варна да работи до
Коментари Харесай

Кметът иска синята зона да работи до 20 ч. и в почивните дни!

Иван Портних предлага " синята зона " във Варна да работи до 20 ч., а не както до момента до 19 ч. Плюс това зоната да работи в почивни и празнични дни се желае още от кмета.

Ето и няколко довода на Портних по отношение на настояването си:

За интервала септември 2018 година - февруари 2019 година се следят следните специфики на " синя зона-център ":

- В работни дни от 9.00 - 19.00 часа броят на свободните паркоместа във всички ПОДЗОНИ в обсега на ЗОНА ЦЕНТЪР са над 25% от общия брой на паркоместата

- В работни дни след 19.00 часа и в почивните дни на свободните паркоместа във всички подзони в обсега на ЗОНА ЦЕНТЪР са до 10% от общия брой на паркоместата, като тук-там са до 5%.

В Община Варна има постъпили сигнали от жители и компании за липса на свободни паркоместа в обсега на “СИНЯ ЗОНА - ЗОНА ЦЕНТЪР “ отвън работното време на зоната.

Работното време на " синята зона " следва да бъде от понеделник до неделя и на формалните празници в това число, в часовия диапазон от 09.00 часа до 20.00 часа.

Рибарско Пристанище " Варна “ ще бъде обслужвано и въведено в употреба от Оперативна програма “Общински паркинги и синя зона “.

За да бъде осъществена смяна на работното време на зона за краткотрайно паркиране - “СИНЯ ЗОНА “ и експлоатирана на " Рибарско Пристанище Варна “ е належащо да бъде променено щатното разписание на Оперативна програма “Общински паркинги и синя зона “, като бъдат планувани в допълнение 40 чиновници с оглед кадрова обезпеченост на дейностите по организация на паркирането на територията на община Варна и обслужване на " Рибарско пристанище Варна “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР