Иван Петров, който застреля с автомат Калашников 35-годишния Петър Ангелов

...
Иван Петров, който застреля с автомат Калашников 35-годишния Петър Ангелов
Коментари Харесай

Убиецът, застрелял авера си с Калашник, влезе окован в съда

Иван Петров, който простреля с автомат " Калашников " 35-годишния Петър Ангелов Валериев от бургаския кв. " Рудник ", бе конвоиран в Окръжния съд в Бургас, където ще се гледа мярката му за неотклонение, написа " Флагман ".

Припомняме, че сцената се разигра в края на ноември, когато семейство от Бургас се натъкнали на тялото, захвърлено покрай жп линията сред СОМАТ и кв. " Долно Езерово ". Вчера стана ясно, че килърът Иван Петров е родом от Шумен, само че от известно време живеел и в морския град. Той съжителствал с жертвата от много години, защото работели дружно в областта на строителството. Убитият и причинителят са участници в два въоръжени грабежа – през 2015 година в Айтос и 2016 година в София, и в двата е употребявано огнестрелно оръжие и са откраднати огромни суми пари.

Все още не са ясни претекстовете за зверството, само че от събраните доказателства е видно, че Валериев е бил прострелян с огнестрелно оръжие в региона на сърцето, с патрон от автоматизирано оръжие.

Предстои да се разбере за какво трупът е бил преместван и къде тъкмо Петър е бил убит. Според заключението на съдебно-медицинската експертиза гибелта е настъпила два дни по-рано, т.е. на 16 ноември.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР