Иван Петков напусна надпреварата за 100 000 лева и договор

...
Иван Петков напусна надпреварата за 100 000 лева и договор
Коментари Харесай

Иван от Hell’s Kitchen: Вътре няма дори музика

Иван Петков напусна конкуренцията за 100 000 лв. и контракт с ресторанта на началник Ангелов и се класира на 8-мо място в надпреварата. Преди това той и Дани се изправиха един против различен в кулинарен двубой, от който победител бе Дани, а Иван трябваше да бъде водач на тима по време на решаващата вечерна резервация.

Кулинарният двубой от две елементи тества познанията и уменията в кухнята на Иван и Дани. Спартак изрично пребори съперника си и в двете елементи на дуела, а това му върна черната куртка и му донесе имунитет за идната резервация.

"Трудно е вътре. Изолирани сме. Нямаме музика, а аз доста обичам музика. Когато влезеш в сходен формат, би трябвало да си подготвен и да спечелиш и да загубиш ", показа Иван в „ На кафе “

Загубилият дуела Иван, трябваше да поведе тима си по време на решаващата за седмицата вечерна резервация, само че тази задача се оказа непостижима за него. Поредица от съществени неточности бяха позволени и в по-късен стадий от вечерта Иван самичък изиска да бъде заменен от Дани, с цел да приключи сполучливо вечерята.

След съвършено издадените поръчки, тимът реши Мартин и Светла да са останалите двама номинирани, а началник Ангелов бе безапелационен в решението си – Иван да напусне надпреварата, като призна, че това е една от най-трудните раздели за него и пожела триумф на Иван от тук нататък. От идната седмица всяка вечер началник Виктор Ангелов ще се разделя с един участник, до момента в който не останат двамата най-хубави, които да се изправят един против различен на огромния край на 24 май.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР