Иван Пеев е единственият човек, когото съм обичала в живота

...
Иван Пеев е единственият човек, когото съм обичала в живота
Коментари Харесай

Лили Иванова откровено: Иван Пеев е единственият човек, когото съм обичала

Иван Пеев е единственият човек, който съм обичала в живота си. Той е моята консерватория, учил ме е на доста неща. Баща му е професор, дядо му е духовник, майката е цигуларка, аристократи хора. Иван съумя да сътвори в мен точно певицата и индивида.Това сподели примата на българската сцена Лили Иванова пред Мартин Карбовски по bTV. Интервюто е снимано в студиото на Ачо Попов, до момента в който тя репетира за идните си три концерта в НДК – на 25, 26 и 27 октомври.

" Тия дни съм разчувствана, тъй като непрестанно мисля за моите три концерта. Постоянно пиша реда на песните и трансформирам ", сподели Иванова.

" В студиото подкрепям гласовата си форма. Вкъщи не - там е цялостна тишина, обичам тишината, която ме зарежда. Уморява ме мързелът на другите, непрекъснатото недоволство на някой. Непрекъснато нещо изобретявам, не лежа на остаряла популярност. Не мога да давам отговор за другите, нямам право да подлагам на критика и да съдя някого. Аз одобрявам по какъв начин смених жанра, очевидно и публиката е удовлетворена. За да го направя това нещо, изпитах някакви компликации. Беше ми непознато, само че когато човек направи стъпка въпреки и по-трудна, значи, че той е спечелил повече в живота си. Слава Богу, че не съм от новото потомство. Учудвам се, че младежите са мързеливи и не им се работи ", сподели тя.

  " Публиката на моите концерти е от дребни до по-възрастни. Не мога да се оплача, че пострадвам от отношението на това или това потомство. Има хора, които не идват, аз не им се дразня и укорявам. Това не е въпрос на потомство, а на можене. Обичам да провокирам по-младите да се пробват. Вкусът е радикално друг към този момент, не знам кой има виновност за това ", добави тя.

" Искам да виждам нещо положително, което е градивно. Трябва да имаме позитивен резултат. Искам да видя в малките екрани човек интелигентен, образован, от който да мога да науча нещо ", сподели певицата.

" Чувала съм хората да споделят, че системата ми е пособия. Познавам тези хора, които съм чувала техните изказвания, че комунистите ми помагали. Уважаеми, през днешния ден нямаме комунизъм ", добави тя.

" Не се въздействам от това, кое е съвременно и кое демоде. Според мен в България ще остане музиката, имаме занимателна музика основана хубава, имаме класическа музика основана хубава. След мен ще остане моето творчество, моето пеене. Аз съм дресирана да бъда твърда, да диря сложните неща, не обичам лесното, то не ме подтиква. Искам да бъда повече. Аз най-добре зная коя съм и каква съм ", сподели Лили Иванова.

" Никога не се усещам като принцеса, тъй като не съм. Не обичам да се труфя с всякакви трофеи, които не ми принадлежат. Но там където се намирам на този връх мисля, че е много прохладно и би трябвало темперамент и мощ, с цел да можеш да устоиш. Освен това, тази ми позиция на върха е убийствено потребна позиция за мен - от върха се вижда доста добре, кой къде се намира и къде е в историята. Никак не е самотно. Моята аудитория е задоволително да ме обича. Публиката е най-големият тласък, по тази причина за мен тя е доста скъпа ", добави тя. 

" След концерта ми в зала " Олимпия " мислех, че медиите ще ме залеят с мръсотия, по този начин и стана. Аз не допусках, че има хора, които могат да бъдат толкоз злобни. Много ми се ще някои неща да влязат в главите на някои хора и те да станат по-добри и разбрани, да изчистят от себе си злобата ", добави Иванова.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР