Иван Ненков честити първия учебен ден на учениците, учителите и

...
Иван Ненков честити първия учебен ден на учениците, учителите и
Коментари Харесай

Председателят на Гражданско обединение Бургазлии за 15 септември: Ден, който събира поколения и се помни

Иван Ненков честити първия образователен ден на учениците, учителите и родителите

Публикуваме обръщението на Иван Ненков, основател и ръководител на Гражданско обединяване " Бургазлии ", към ангажираните в просветителната система, учениците и родителите във връзка първия образователен ден – 15 септември:

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

15-ти септември е доста специфичен ден за всеки човек на света. Ден, който събира генерации. Ден, който се помни от генерации. Ден, в който учебните дворове се изпълват с щастливи  и усмихнати лица. С десетки разчувствани деца.

Скъпи първокласници,

Обръщам се първо към Вас, тъй като Вие сте най-нетърпеливи през днешния ден. В очите Ви се долавя  боязън и плашливост,  само че знайте, че стартирате едно вълнуващо странствуване. То не всеки път ще наподобява на приказка и няма да е елементарно. Всяко начало от време на време е мъчно, само че и заредено с положителна сила, изпълнено с упования и очаквания за познание, заслужени триумфи и незабравими другарства.

Днес ще прекрачите свещения предел на родното учебно заведение, за първи път ще чуете първия ученически звънец, ще седнете на своя чин, с цел да напишете първото „ АБ ”.

Отговорната задача да бъде Ваша опора и ентусиазъм се пада на един човек, който ще остане вечно в сърцата и мозъците Ви – Вашият първи преподавател. Доверете му се, както се доверявате на Вашите родители. Той също няма да Ви подведе.

Скъпи учители,

Продължавайте да закриляте нашите деца с грижите си и да ги превръщате в виновни персони със знанията, които им давате всеки ден! Вашата специалност е предопределение! Носете силата на актуалния будител в сърцето си. Бъдете здрави и се грижете за учениците си - благосъстоянието на нашето общество!

Скъпи родители,

Пожелавам да бъдете по-близо до децата си, да ги подкрепяте и подготвяте дружно с техните учители – за сполучливото им израстване и хармонично развиване. Без Вашата поддръжка българското учебно заведение няма по какъв начин да върви напред и да устоява на компликациите. Във Ваше лице намираме всеотдайни сътрудници и най-много другари.

Честит първи образователен ден!

На добър час!

С почитание,

Иван Ненков, основател и ръководител на Гражданско обединяване „ Бургазлии “
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР