Иван Милин, татуираният здравеняк от Фермата, който удари шамар на

...
Иван Милин, татуираният здравеняк от Фермата, който удари шамар на
Коментари Харесай

Тунингованата приятелка на бияча от „Фермата“ вилнее в мрежата: Ако бях на негово място щях да й спукам главата на „гордата българка“!

Иван Милин, татуираният бабанка от „ Фермата ”, който удари пестник на друга участничка в приключенското шоу - Елизабет Илчева и бе изпъден от предаването, получи сериозна поддръжка от приятелката си в обществената мрежа, видя HotArena.

Tунингована мацка на име Ралица се вбеси след изявления в разнообразни медии, че Иван шамарил освен участничката във Фермата, а някогашната си другарка, налагал и сервитьорки по морето.

Ето с какъв ядосан пост във Facebook избухна гаджето на Иван (без редакторска намеса): 

„ Колко сте смешни с измислените си истории за Иван, единствено вие си знаете. Опитвате се да злепоставите приятеля ми и това, че той мълчи, тъй като вижда какъв брой сте жалки, не значи, че и аз ще го направя.

Само мога да ви пожелая на вас и на всички малоумници, които четата публикациите ви, някой ден да намерите толкоз благ и грижлив човек като Иван, който да ви обича същински.

„ Това че продукцията не излъчват всичко, което се е случило, не значи, че Иван е отговорен. Аз персонално в случай че бях на негово място щях да й спукам главата на „ гордата българка “, на която всяка втора дума и е на британски.

Има задоволително обиди към него, които са провокирали реакцията му. Аз като човек до него въобще не се усещам прелестно непрекъснато да чета нелепости по негов адрес. Всички хора към него са горди, че познават подобен човек “, написа ядосаната мацка.

Близки до Милин описват, че постоянно раздава юмручно правораздаване над барманки и сервитьорки

в личните си заведения по морето. Миналото лято татуираният разложанин се озова в ареста за 24 часа, откакто стреля с револвер пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип „ Порше Кайен ” дружно с две девойки – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му. До стрелбата с револвер се стигнало, откакто Иван Милин опитал да наеме стая в хотел „ Лагуна ”, евентуално с цел да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му споделили, че няма да го пуснат, защото една от придружителките му не разполага с персонална карта. Вбесен, импулсивният бабанка извадил револвер и създал няколко изстрела пред хотела, по-късно стрелял и в центъра на Приморско, тъкмо пред кметството, преди да бъде арестуван. До този миг обаче Иван не е наказан за това закононарушение, което се санкционира със затвор до 2 години, писа ‚Уикенд “.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял по никакъв начин добре поради чобанските маниери на татуирания великан както с клиентите, по този начин и с личния състав в заведенията му. „ Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, защото се оплакваха, че им посягал.

Удрял им плесници и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях подготвен да наема една от избягалите барманки, само че тя се прибра в родния си град Монтана от боязън да не бъде репресирана от някогашния си шеф ”, спомня си притежател на нощен бар в Китен. Заведенията на Милин на морето пък постоянно ставали сцена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на притежателя демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че 30-годишния бабанка се извини във „ Фермата ” за шамара, който удари на Елизабет, той самичък призна, че не му се случва за първи път да протяга ръка на жена. „ С предходното ми гадже се разделихме, откакто я ударих ”, индиферентно призна остаряло свое провинение Иван Милин.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР