Иван Милин, татуираният здравеняк от Фермата, който удари шамар на

...
Иван Милин, татуираният здравеняк от Фермата, който удари шамар на
Коментари Харесай

Побойникът от „Фермата” Иван Милин шамарил сервитьорки на морето, биел и бившата си

Иван Милин, татуираният бабанка от „ Фермата ” , който удари пестник на друга участничка в приключенското шоу Елизабет Илчева и бе изпъден от предаването, не за първи път протяга ръка на жена, разбра HotArena .

Познати на 30-годишния хомофоб описват, че импулсивният планинец постоянно раздава юмручно правораздаване над барманки и сервитьорки в личните си заведения по морето.

Милин, който е неведнъж задържан, само че в досието му няма неоправдателна присъда, стопанисва три заведения на Южното Черноморие – в Приморско и в Китен. Миналото лято татуираният разложанин се озова в ареста за 24 часа, откакто стреля с револвер пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип „ Порше Кайен ” дружно с две девойки – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му.

До стрелбата с револвер се стигнало, откакто Иван Милин опитал да наеме стая в хотел „ Лагуна ”, евентуално с цел да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му споделили, че няма да го пуснат, защото една от придружителките му не разполага с персонална карта. Вбесен, импулсивният бабанка извадил револвер и създал няколко изстрела пред хотела, по-късно стрелял и в центъра на Приморско, тъкмо пред кметството , преди да бъде арестуван. До този миг обаче Иван не е наказан за това закононарушение, което се санкционира със затвор до 2 години.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял по никакъв начин добре поради чобанските маниери на татуирания великан както с клиентите, по този начин и с личния състав в заведенията му. „ Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, защото се оплакваха, че им посягал.

Удрял им плесници и им крешял, че са малоумни и крадливи. Бях подготвен да наема една от избягалите барманки, само че тя се прибра в родния си град Монтана от боязън да не бъде репресирана от някогашния си шеф ”, спомня си притежател на нощен бар в Китен. Заведенията на Милин на морето пък постоянно ставали сцена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на притежателя демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че 30-годишния бабанка се извини във „ Фермата ” за шамара, който удари на Елизабет, той самичък призна, че не му се случва за първи път да протяга ръка на жена. „ С предходното ми гадже се разделихме, откакто я ударих ”, индиферентно призна остаряло свое провинение Иван Милин.

Някои подозират, че Иван засяга досегашната си другарка, която е щерка на известния предприемач от Банско Георги Бенин, един от маститите богаташи в района и постоянен реализатор на крупни обещствени поръчки. „ Милиното живееше с дъщерята на Бенин, оня опита да го направи човек и му даде да работи няколко обекта. Когато обаче научи, че Иван бие щерка му, си я прибра и го изгони. След това някой възпламени АТВ-то на Георги Бенин в Банско, а след това опита да опожари и колата му. В Банско разправяха, че това е работа на Иван Милин ”, разказва историята гражданин на Разлог.

30-годишният Иван Милин също произлиза от заможно семейство , само че все пак не е съумял да приключи дори междинното си обучение, защото е бил изключен за неприятно държание и слаби образователни резултати. Първият му арест датира от 2010 година, когато е арестуван с други младежи за кражба на трактор, само че по-късно е освободен. През 2017 година Иван бе измежду задържаните при акция на Министерство на вътрешните работи против наркоразпространителите в Банско.

Тогава го задържаха дружно с известните в планинския куротен град братя Йордан и Костадин Рискьови. Обвиненията, че компанията пласира кокаин и марихуана, обаче не устояха.

През 2018 година Иван Милин бе разследван като гарант на кражба на машини за копаене на криптовалута, отмъкнати от склад в Гоце Делчев, благосъстоятелност на строителния бизнесмен Георги Шапков. Впоследствие машините на стойност 45 000 лв. бяха открити оставени в изоставена хижа в местността Мосомищки ливади. Съмненията тогава бяха, че Иван Милин е поръчал кражбата на машините, защото се изпокарал с Шапков, с който били съдружници в няколко бизнес инициативи.

За да пооправи имиджа си на неприятно момче, през последните 3 години Иван Милин дава лъскави джипове и лимузини за гратис прилагане от зрелостници от Разлог и Банско, предават от Уикенд.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР