Иван Милин, който удари шамар на друга участничка в приключенското

...
Иван Милин, който удари шамар на друга участничка в приключенското
Коментари Харесай

Изгоненият грубиянин от Фермата биел барманки и сервитьорки по морето

 Иван Милин, който удари пестник на друга участничка в приключенското шоу " Фермата " и бе изпъден от предаването, не за първи път протяга ръка на жена.

Познати на 30-годишния хомофоб описват, че импулсивният планинец често раздава юмручно правораздаване над барманки и сервитьорки в личните си заведения по морето.

Милин, който е неведнъж задържан, само че в досието му няма неоправдателна присъда, стопанисва три заведения на Южното Черноморие – в Приморско и в Китен. Миналото лято татуираният разложанин се озова в ареста за 24 часа, откакто стреля с револвер пред кметството в Приморско. Тогава ченгетата го закопчаха в лъскавия му джип " Порше Кайен " дружно с две девойки – на 18 и 19 години, които се оказаха сервитьорки в една от кръчмите му.

До стрелбата с револвер се стигнало, откакто Иван Милин опитал да наеме стая в хотел " Лагуна ", евентуално с цел да се усамоти с дамите. На рецепцията обаче му споделили, че няма да го пуснат, защото една от придружителките му не разполага с персонална карта. Вбесен, импулсивният здравеняк извадил револвер и създал няколко изстрела пред хотела, по-късно стрелял и в центъра на Приморско, тъкмо пред кметството, преди да бъде арестуван. До този миг обаче Иван не е наказан за това закононарушение, което се санкционира със затвор до 2 години.

Кръчмарският бизнес на Иван Милин по Южното Черноморие пък не вървял по никакъв начин добре поради чобанските маниери на татуирания великан както с клиентите, по този начин и с личния състав в заведенията му. " Миналото лято всичките му сервитьорки избягаха още в края на месец юли, защото се оплакваха, че им посягал. Удрял им плесници и им крещял, че са малоумни и крадливи. Бях подготвен да наема една от избягалите барманки, само че тя се прибра в родния си град Монтана от боязън да не бъде репресирана от някогашния си шеф ", спомня си притежател на нощен бар в Китен.

Заведенията на Милин на морето пък постоянно ставали сцена на мутренски сбирки. Имало случаи, в които компанията на притежателя демонстративно се заяждала с други клиенти и се стигало до зрелищни боища.

Въпреки че Милин се извини във " Фермата " за шамара, който удари на Елизабет, той самичък призна, че не му се случва за първи път да протяга ръка на жена.  " С предходното ми гадже се разделихме, откакто я ударих ", индиферентно призна остаряло свое провинение Иван Милин.

Някои подозират, че Иван засяга досегашната си другарка, която е щерка на известния предприемач от Банско Георги Бенин, един от маститите богаташи в района и постоянен реализатор на крупни обещствени поръчки.  " Милиното живееше с дъщерята на Бенин, оня опита да го направи човек и му даде да работи няколко обекта. Когато обаче научи, че Иван бие щерка му, си я прибра и го изгони. След това някой възпламени АТВ-то на Георги Бенин в Банско, а след това опита да опожари и колата му. В Банско разправяха, че това е работа на Иван Милин ", разказва историята гражданин на Разлог.

30-годишният Иван Милин също произлиза от заможно семейство, само че все пак не е съумял да приключи дори междинното си обучение, защото е бил изключен за неприятно държание и слаби образователни резултати. Първият му арест датира от 2010 година, когато е арестуван с други младежи за кражба на трактор, само че по-късно е освободен. През 2017 година Иван бе измежду задържаните при акция на Министерство на вътрешните работи против наркоразпространителите в Банско. 

Тогава го задържаха дружно с известните в планинския куротен град братя Йордан и Костадин Рискьови. Обвиненията, че компанията пласира кокаин и марихуана, обаче не устояха.

През 2018 година Иван Милин бе разследван като гарант на кражба на машини за копаене на криптовалута, отмъкнати от склад в Гоце Делчев, благосъстоятелност на строителния бизнесмен Георги Шапков. Впоследствие машините на стойност 45 000 лв. бяха открити оставени в изоставена хижа в местността Мосомищки ливади. Съмненията тогава бяха, че Иван Милин е поръчал кражбата на машините, защото се изпокарал с Шапков, с който били съдружници в няколко бизнес инициативи.

За да пооправи имиджа си на неприятно момче, през последните 3 години Иван Милин дава лъскави джипове и лимузини за гратис прилагане от зрелостници от Разлог и Банско, оповестява " Уикенд ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР