Иван МихайловПартията на чалгарите, ИТН, част от зловещата четворна коалиция,

...
Иван МихайловПартията на чалгарите, ИТН, част от зловещата четворна коалиция,
Коментари Харесай

Как „борците със задкулисието“ станаха „задкулисие“. Кой управлява България в момента?


Иван Михайлов

Партията на чалгарите, Има Такъв Народ, част от злокобната четворна коалиция, пуснала календар какви „ триумфи “ е постигнала по време на ръководството. Велики триумфи, несъмнено. Безличната външна министърка, на която 90% от хората не и знаят и името, провела някакви протоколни срещи и така нататък Ако Има Такъв Народ мислят, че с това ще завоюват сърцата на електората, грубо са се объркали.

Останалите ръководещи партии-БСП, Демократична България и „ смяната “ още не са пуснали календари на триумфите, само че нищо чудно и да го създадат. Не е като да няма какво да се регистрира. Рекорден растеж на цените, чудовищна инфлация, незапомнена от 20 години обратно, безпорядък в ръководството на страната, неуспех във външната политика (ухиленият и оцъклен министър председател Кирил Петков дрънка и прави нелепост след нелепост по интернационалните конгреси и срещи), неуспех във всичко. Демократична България могат да се похвалят по какъв начин техният човек Тома Белев позволи като зам.-министър на екологията градежа в предпазената зона „ Аркутино “. Парите не миришат. Има Такъв Народ с горделивост могат да се похвалят, че техният министър Гроздан Караджов през ден усилва периода за градежа на „ Хемус “, първо беше 2024 година, в този момент стана 2030, другата седмица ще е 2040 година несъмнено. А истината е, че в случай че не се бяха намесили тези некадърници, „ Хемус “ щеше да стигне до Ловеч тази година.

Няма рецесия, в която ръководещата коалиция да не се оплела която да е решила. Всеки ден някой „ сътрудник “ плюе и опровергава другия за каквото се сетите-Македония, еврото, Украйна, приходи и по този начин до безспир.

За всяко значимо решение се приказва първо едно, след това се опровергава от съдружен сътрудник, а най-после се взема решение нещо напълно друго и то след пазарлъци, знамена, линии, извъртане и най-важното подмолни покупко-продажби от вида „ ти на мен, аз на теб “. Последен прегледен пример-сутринта фамозният Иво Мирчев застана като Матросов на амбразурата да брани Калинката на Киро по една телевизия, следобяд в Народното събрание началникът му Христо Иванов го опроверга и разгласи напълно друго.

Да напомним на българина, който има многоооооооо къса памет, че в този момент ръководещите бяха огромните „ борци против задкулисието “. Късаха ризите по площади и телевизионни студия, търкаляха се по голи задници в Росенец в борба с полицията, лежаха на жълтите павета. После си правеха селфи в Народното събрание по какъв начин са свалили „ задкулисието “. Докато те самите не се трансфораха в тъкмо това. Кой ръководи България сега? Дори и без „ говорещи глави “ от тв приемниците да ви споделят, е ясно едно. Управлява ни задкулисие. Решенията за разногласието със Северна Македония, по признанията на външния министър Генчовска доверено лице на Румен Радев, се разискват във вътрешния кръг на премиера Петков-Лена, Пена и Гошо.

Самата министърка няма и хабер какво се взема решение, никой не я бръсне за слива, както установи и онбашията на Има Такъв Народ от дивана Слави Трифонов. За еврото същата работа-Киро, Асен,Пешо и Гошо вземат решение.

За мракобесния законопроект, българският „ Магнитски “, още от същото-секретарката на Христо Иванов, Асен, Лена и Пена. За помощта за Украйна-също.

На депутатите се сервират подготвени, решени, неща и те единствено гласоподават, като министър председателят идва персонално да ги натиска в Народното събрание. А щяха да „ възвръщат парламентаризма “. Е възвърнаха го, с решетки на вратите. Коалиционни препоръки за парлама, на тях всичко е ОК, цветя, рози и взаимна обич, само че на идващия ден почват да се оплюват и опровергават. Остава въпроса какво вършат тези на съвета? Уиски ли пият, бели писти ли гледат, съдружните партньорки ли задирят? Кой да ти каже.

А истината е елементарна. Решенията не се вземат от въпросните сътрудници, а от задкулисието. Петков е кукла на конци и това към този момент доста му проличава. Само дето ухилената физиономия към този момент се стопи, в този момент е кисела.

Кирето знае, че някои от неговите кукловоди му сапунисват към този момент въжето, тъй като като си поел избрани секрети задължения, само че не можеш да ги реализираш заради несръчност, най-после свършваш на ешафода.

Това важи и за кукловодите му от чужбина. За тях „ Просто Киро “ е никой, следващата марионетка и на следващия ден може умерено да го няма. Той е на ръба със Северна Македония, макар всички подмолни ходове, операции, обещания и дейности. От времето на Любен Беров и „ държавното управление на мафията “, по Ренета Инджова, България не е имала подобен „ сламен “ министър председател, толкоз подвластен от олигархични кръгове на същинското задкулисие.

А това не е по никакъв начин добре за страната. Катастрофата в България е тотална, а се задават още по-страшни времена, с помощта на тези некадърници, натресени ни от „ юмрука “ Румен Радев, който в този момент под паника се разграничава от тях.

Всеки ден на повече на тази „ четворна ламя “ на власт вкарва страната в още по-голям батак. Но късопаметният българин заслужава да изпие горчивата чаша на „ смяната “ до дъно.
Източник: breaking.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР