Иван Ласкин почина едва на 48 години на Богоявление- големия

...
Иван Ласкин почина едва на 48 години на Богоявление- големия
Коментари Харесай

Господ прибра Иван Ласкин на Богоявление

Иван Ласкин умря едвам на 48 години на Богоявление- огромния християнска празник, когато Господ прибира единствено най-милите си. Актьорът, който цяра България помни като Васко да Гама от село Рупча изкара последните си дни във Военно-медицинска академия в очакване на трансплантация на черен дроб. Неговият бе непоправимо повреден поради систематична корист с алкохол, само че неприятното общо положение на Ласкин попречи на трансплантацията.

От есента на предходната година мъжът на Алекс Сърчаджиева непрестанно влизаше и излизаше от лечебни заведения, като във ВМА даже бе в положение на изкуствена кома, с цел да му се спестят зверските болки, които изпитвал. Първа новината за кончината му заяви неговата колежка Диана Любенова в ефира на Би Ти Ви, като не устоя и се разплака.

През 1986 година детският сериал „ Васко да гама от село Рупча” го трансформира в най-популярното момче у нас. По-късно приключва ВИТИЗ. Помнят се функциите му и в сериали като „ Хайка за вълци” и „ Дунав мост”. През последните години мозъкът и острият му език имаха собствен „ живот” в обществените мрежи – мненията му предизвикваха люти разногласия и стотици споделяния. „ Аз на устата си ключ нямам. Всичко, което мисля, излиза през челюстно-говорния ми уред и считам, че това се назовава почтеност”, споделя Ласкин през октомври 2017 година Ласкин умееше да разказва любовта си – към дъщерите си и към Александра Сърчаджиева, и да приказва обществено за нея. „ Всеки един изживян момент с това момиче за мен е щастие”, безапелационен беше той.

Ласкин предизвикваше и с участията си в разнообразни риалити формати. През 2012 година в ефирен ефир показа, че има проблеми с алкохола, а в последните си изявленията отклоняваше тематиката с възприятие за комизъм. „ Аз съм един средноедър българин, който обича да пие вино с приятели”, бяха неговите думи. През последните години Ласкин споделяше, че написа поеми и есета. Преди да ги събере в книга, на 48-годишна възраст загуби борбата за живот
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР