Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара

...
Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара
Коментари Харесай

След двумесечно лечение на черния му дроб изписаха Иван Ласкин

Иван Ласкин бе изписан от Втора градска болница, където прекара повече от два месеца, написа HotArena.

Талантливият артист бе откаран там по неотложност в тежко положение, а лекарите откриха напреднало чернодробно заболяване. Наложи се тежко и дълготрайно лекуване, само че за наслада, Иван Ласкин към този момент е в устойчиво положение и най-сетне се е прибрал у дома.

Актьорът в никакъв случай не е криел, че постоянно прекалява с алкохола. Злоупотребата със спиртни питиета зачестила, откакто Ласкин напусна трупата на Военния спектакъл преди няколко години. Тогава той възропта против управлението на състава, репертоара и даже се усъмни в гения на множеството от режисьорите.

В знак на взаимност дружно с него си потегли и жена му Александра Сърчаджиева, която тъкмо тогава изпълняваше множеството от централните функции в хитовите представления на трупата. Алекс постъпи на работа в „ Сатирата “, а Ласкин се затвори у дома, отдаде се на срещи с другари, лов и писане, като даже се готвеше да издаде книга с разкази и есета.

Някогашният Васко да Гама от село Рупча тежко понесъл неотдавнашната гибел на татко си. В този миг почнал да търси разтуха само в чашката, което довело до тежката рецесия отпреди два месеца. В артгилдията са изумени по какъв начин Алекс се оправя в комплицираната обстановка и я дефинират за същинска героиня.

Тя отхвърли само да се включи в подготовки за новото зрелище в „ Сатирата “, само че продължава да взе участие в останалите спектакли. В същото време е водещ в дневниците на „ Биг Брадър “ дружно с Азис, а също така се грижи сама за щерка им София, която към този момент е във втори клас.

Ласкин пък навлиза във втория, не по-лесен стадий на алкохола. Лекуващите лекари били безапелационни, че това е единствената избавителна терапия, която може да върне артиста към естествения живот.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР