Иван Костов прогнозира висока вероятност от политическа криза преди редовните

...
Иван Костов прогнозира висока вероятност от политическа криза преди редовните
Коментари Харесай

Иван Костов: Всеки протест носи промяна

Иван Костов предвижда висока възможност от политическа рецесия преди постоянните избори Според премиера на България в интервала 1997 – 2001 година „ тази рецесия би настъпила при комбиниране сред здравна рецесия и неспособност на лечебните заведения да одобряват клинично заболели случаи, икономическа рецесия и рисково ниско доверие на ръководещите “.

„ На площадите ще излязат мощно потърпевши и изплашени хора. В това отношение настоящето държавно управление ще бъде в по-лоша позиция от служебно държавно управление. Задачата на служебното е да организира в точния момент почтени избори, а не, без да има парламент зад тила си, да се оправя със здравна и с икономическа рецесия. Същевременно то ще разполага със същите финансови запаси и стратегии за облекчение на рецесиите, както сегашните ръководещи “, съобщи Костов пред Българското национално радио.

В предаването „ 12+4 “ Костов предвижда също, че политическата рецесия може да продължи и след изборите, поради упования състав на политическите обединения в Народното събрание.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР