Иван Колев е новият наставник на Верея, съобщиха от ръководството

...
Иван Колев е новият наставник на Верея, съобщиха от ръководството
Коментари Харесай

Иван Колев е новият треньор на Верея


Иван Колев е новият ментор на Верея, оповестиха от управлението на старозагорския клуб. Бразилецът Елиаш Да Силва ще му бъде асистент.

Колев ще изведе Верея за първата подготовка от лятната подготовка на 15 юни на стадион Трейс Арена и тогава ще бъде показан публично пред медиите. Часът на срещата ще бъде разгласен в допълнение.

Иван Колев е роден е на 14 юли 1957 година в София. Играл е на поста полузащитник в Локомотив София, Сливен, Академик (София), ЦСКА. След това прекъсва спортната си кариера и стартира работа като треньор. Работи в разнообразни български и индонезийски тимове, треньор е на младежкия народен тим на България и на националните тимове на Индонезия и Мианмар.

Междувременно от Верея разкриха детайлности и за идната лятна подготовка на отбора. Отборът ще организира част от лятната си подготовка в Марибор (Словения). Лагерът е очакван от 2 до 12 юли и по време на престоя си там отборът ще изиграе четири контролни срещи.

На 3 юли Верея ще срещне Зоря (Луганск, Украйна), а на 6 юли старозагорският отбор ще играе спаринг против Хайдук (Сплит, Хърватия). Преди заминаването за Словения е очакван лагер на Старозагорските минерални бани. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР