Иван Коконов спечели приза за Футболист №1 на четвъртия кръг

...
Иван Коконов спечели приза за Футболист №1 на четвъртия кръг
Коментари Харесай

Коконов: Успехите ни се дължат на това, че всеки дава максимума

Иван Коконов завоюва наградата за Футболист №1 на четвъртия кръг в шампионата.

Крилото на Арда призна, че се надяват да бъдат най-малко в Топ 6 на класирането в края на сезона.

" Борим се за по-предна позиция, всеки мач играем аз победа. Дано в края на сезона сме в шестицата. Мисля, че идва от схемата на игра. Избираме тактически да играем по-атакуващ футбол, може би сте забелязали, че сме три крила напред. Може би това ни дава огромно преимущество, тъй като играем по-атрактивно.

Нямаме закрепени позиции, изключително в нахлуване. Имаме свободата непрекъснато да се сменяме. Важно е да сме начело и да вкарваме обстановките, които имаме. Чувството да се завърнем на " Арена Арда " е ужасно. На мачовете идват много почитатели. Ситуацията в този момент с ковид не разрешава огромен брой почитатели, само че запълват потенциала на разрешените места. В града се усеща положително въодушевление, хората ни поддържат, имат ни доверие и са щастливи.
 Арда победи Локомотив (ГО) в контрола
Арда победи Локомотив (ГО) в контрола

Националите не взеха присъединяване в мача

С подобряването на базите и стадионите се подвигна равнището на българския футбол, тъй че се надявам тази година Лудогорец да имат по-голяма конкуренция. Ако би трябвало да кажа тимове - ЦСКА, Берое, уповавам се и ние. Ако продължаваме с тази игра, нищо чудно да сме в положителни позиции.

Първият мач приключи наедно, само че за мен си беше загуба. Не е окей в последната минута да ти вкарат гол, това разколебава тима. Ние можем да победим всеки, стига да си имаме вяра. Това е магията на футбола - да победиш всеки и да паднеш от всеки.

Ако преценяват в националния тим, че мога да оказа помощ в националния, бих се радвал да получа повиквателна. Знам, че с Ботев (Враца) мачовете са сложни, само че се надявам да си запазим формата. Ако покажем играта от предните мачове, мисля, че няма да имаме проблем. Първите кръгове обаче ме изненадаха, сносно се оправят.

Искам да съм здрав. Оттам нататък упоритостта ми е всеки мач да означавам голове. Аз постоянно съм имал желанието да изляза в чужбина, просто не са се случвали нещата. Ако продължа с положителната игра, се надявам тази година да стане. Успехите ни се дължат на това, че всеки дава максимума. Миналата година нямахме екипен дух, само че тази година е друго и гледаме когато някой направи неточност, другият да му помогне. Българи сме и може би връзката е на по-добро равнище, само че одобряваме всеки различен футболист в колектива ", призна Коконов.
 Муса Хадад подписа с Арда
Официално: Арда притегли французин

Хадад е халф и ще дебютира за отбора в събота
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР