Иван Игов коментира днешните думи на президента Румен Радев за

...
Иван Игов коментира днешните думи на президента Румен Радев за
Коментари Харесай

Психолог: Изказването на Радев бе нападение към ГЕРБ и не знам защо бе необходимо

Иван Игов разяснява днешните думи на президента Румен Радев за желанието на Мария Габриел да желае оставка на основния прокурор Иван Гешев.

" Аз по-скоро одобрих изявлението на президента като нахлуване против ГЕРБ, тъй като той четири пъти загатна, че ГЕРБ е направил това, това и това, и наложително добавяше, че това е партията на госпожа Габриел. Запитах се за какво е належащо това. Ако в този момент ГЕРБ и прокурорите стартират да отиват към неговото мнение, изказано преди 3 или 4 години, той би трябвало да се радва за това. Защото е човек, който е предсказал какво ще се случи, те не са му повярвали, и ето в този момент те са пристигнали на неговата концепция. Но за какво тогава би трябвало да приказваш остро и нападателно към тези, които са си трансформирали мнението в посоката, към която ти си водил ", сподели той в предаването " Пресечна точка " по " Нова телевизия ".

" Единственото, което ми хрумва, и нека да не е по този начин, както доста коментатори споделяха в последните месеци, че на президента му харесва властта и това е нещо като кол в колелетата на основаване на ново държавно управление, тъй като е директна офанзива против Габриел. Дано да не е по този начин. Дано да не желае още веднъж цялата власт в ръцете си. Защото доста време се случва това. И другото, което е, дано да даваме опция, и да позволяваме, че хората се трансформират. В момента започнах да се комплицирам кои бяха реформаторите. Сега ГЕРБ като че ли са по-реформатори. Кои бяха консерваторите. Дано да се обясни обстановката, тъй като зрелищата си ги има ", счита Игов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР