Иван Христов неочаквано проговори за един от най-големите си пороци.

...
Иван Христов неочаквано проговори за един от най-големите си пороци.
Коментари Харесай

Иван Христов празнува годишнина, откакто победи Демона на алкохола

Иван Христов ненадейно проговори за един от най-големите си пороци. Продуцентът на " Фермата " се изповяда в общия си профил с Андрей в Инстаграм, който двамата окриха преди два месеца.

" Скоро ще чествам една СПЕЦИАЛНА годишнина… Преди 11 години аз реализирах една огромна победа. Успях да сломя ДЕМОНА НА АЛКОХОЛА, пищно живеещ в душата ми по това време!

Вие бихте могли да видите външната смяна на фотосите от поста, само че повярвайте ми тя не се равнява и на ЕДИН % от колосалния вътрешен катарзис случил се след тази крачка. Няма да ви пиша, какъв брой е мъчно. Няма да се окайвам, какъв брой бях заседнал. Няма да ви отегчавам ставайки следващия " ТЕРАПЕВТ ". Няма да ви дам " 5 БЕЗОТКАЗНИ МЕТОДА ЗА… ".
свързани новини4540на 21.10.2021
Но ще ви кажа едно. Щом аз съумях, значи всеки може. Намерете своята причина да започнете смяната. ВЪЗМОЖНО Е.

пп. Любимата ми дума в българския език е " към този момент ". Тази борба не се печели един път. Печели се всеки ден. ЗАСЕГА ВОДЯ. ЗАСЕГА ПЕЧЕЛЯ. Дано продължи по-дълго, а за какво не ДО КРАЯ…

пп2. Обикновено смелите избори в живота се вършат от боязън или от обич. И ВИЕ МОЖЕТЕ! НЕ съдебна експертиза ПРЕДАВАЙТЕ! ", написа Иван.

Той илюстрира своята изповед с две фотоси - на едната е на 26 по време на алкохолния си интервал, а на другата - в подножието на своите 42 години, когато към този момент е нов човес с огромно и щастливо семейство.





Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР