Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди няколко години бяха

...
Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди няколко години бяха
Коментари Харесай

Иван и Андрей опростиха задължения на Левски, спират делата срещу клуба

Иван Христов и Андрей Арнаудов, които преди няколко години бяха част от Управителния съвет на Левски, приключват делата, които водят против клуба.

До този миг двамата предприемачи претендираха за дължима сума в размер на 40 000 лв. от остарялото управление на клуба.

Иван и Андрей са и в основата на приложението, което дава опция на почитателите на Левски да закупуват абонаментни карти от всяка точка на света.
 Павел Колев: Левски към този момент е наказан на първа инстанция от Рен, един сътрудник води 7-8 каузи против клуба
Павел Колев: Левски към този момент е наказан на първа инстанция от Рен, един сътрудник води 7-8 каузи против клуба

" С карти и билети, а и в случай че се понижат разноските, могат да се обезпечават 30% от бюджета на тима "

" Трябва да споделим, че от две години има заведени каузи от нас против Левски за дълг на клуба към нас в размер на 40 000 лв., с лихвите до този миг сумата става към 60 000 лв.. Преди няколко години бяхме част от Управителния съвет на Левски.

Опитвахме се, когато можем финансово да оказваме помощ, не помня сумите, помня, че дарихме 10 000 лв. за една акция. Плащали сме и други неща на благосклонност.

Извън тези дарения, се наложи да дадем заем от 100 000 лв. , тъй като трябваше да се подреди почитател магазина при построяването на бранш А.
 Снимка 469928
Източник:

Това се случи при управлението на Иво Тонев. Дадохме този заем, отвън парите, с които сме помагали на добра повеждам. Клубът стартира да ни връща заема, до момента в който това управление управляваше клуба. 60 000 бяха върнати.

След промяната на управлението и идването на Спас Русев и Красимир Иванов, заемът спря да се заплаща. Сега когато Левски има огромна потребност от помощ и поддръжка, желаеме да дадем образец на всички левскари.

Ние се отхвърляме от парите, които клубът ни дължи, както и лихвите. Надяваме се с това да дадем образец, че всеки може да помогне, на обичания си клуб по всевъзможен метод ", показа Андрей Арнаудов.
 Снимка 469929
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР