Иван Хараланов бе избран за „Бъдещата звезда на мача“ на

...
Иван Хараланов бе избран за „Бъдещата звезда на мача“ на
Коментари Харесай

9-годишно българче посочено за бъдеща звезда на гранд от НХЛ

Иван Хараланов бе определен за „ Бъдещата звезда на мача “ на срещата сред Чикаго Блекхоукс и Ню Йорк Айлъндърс, който се игра на 20 януари 2018 година в зала “United Center” в гр. Чикаго.

 Официалната част по откриването на мача, стартира с персоналното посрещане на играчите от Чикаго Блекхоукс от номинирания за „ Бъдещата звезда на мача “ – Иван Хараланов (№ 66 в Чикаго Бруинс). Ванката поздрави персонално всички, които излязоха на леда, след което тима приветства публиката и играчите се построиха на синята линия за химна на Съединени американски щати. В тържествения миг – деветгодишният Иван Хараланов бе отпред на редицата!

Голямата чест да открие мача, е оказана персонално от тима на Чикаго Блекхоукс, а номинацията на Иван е от сегашния му тим – Чикаго Бруинс.

Иван е на 8 години, когато се реалокира със фамилията си в Съединени американски щати поради хокея. Веднага се класира и бива признат в сегашния си отбор- Чикаго Бруинс. Играе, както в нахлуване – по този начин и в отбрана, когато се постанова. Бързо става любим на съотборниците и треньорите си.

Пътува с тима във всички щати и взе участие интензивно във всички мачове. За година и няколко месеца извървява пътя от „ Зимния замък “ в гр. София до “United Arena” в Съединени американски щати – формалната зала на Чикаго Блекхоукс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР